Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » LapWall investoi Pyhännälle

Pohjolan Mylly

LapWall investoi Pyhännälle

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 08:58
Julkaisija: Pohjolan Mylly

LapWall on Pyhännällä sijaitseva puuelementtirakenteiden toimittaja, joka on onnistunut 15-kertaistamaan liikevaihtonsa neljässä vuodessa. Kuluvan vuoden aikana yritys on työllistänyt jo 70 uutta henkilöä ja yrityksen vuoden 2016 liikevaihdon enteillään olevan n. 32 miljoonaa euroa.

 LapWall elää voimakasta kansainvälistymisen aikaa. Jo tällä hetkellä viennin osuus myynnistä on yli 20% liikevaihdosta. Tärkeimmät vientikohteet ovat Ruotsi, Norja ja Saksa.

           - LapWall LEKO tarjoaa vaihtoehdon betoni- ja ”pitkästä” rakentamiselle. Kiinnostus laajaa tuote- ja palveluvalikoimaamme kohtaan on kasvanut merkittävästi vientimaissamme.  LEKO-elementit soveltuvat monipuolisesti rakennuskohteisiin tehden rakentamisesta nopeaa ja edullista. Kysynnän kasvun myötä arvioimme, että vuoden 2017 liikevaihto tulee olemaan n. 60 miljoonaa euroa, LapWallin toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen kertoo.

Vastatakseen voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään on Lapwall käynnistänyt yli 30 miljoonan euron investointiohjelman. Summasta noin 15 miljoonaa euroa kohdistuu Pyhännälle, jonne Lapwall rakentaa uutta tuotantotilaa 25 000 neliömetriä. Investointien avulla tuotannon automaatioasetta nostetaan merkittävästi. Tuotannon volyymi Pyhännän tehtaalla kolminkertaistuu uusien investointien myötä.

 

Lisätiedot:

LapWall Oy, Jarmo Pekkarinen, toimitusjohtaja. Puh: 040 5325694, jarmo.pekkarinen@lapwall.fi

Tuomas Tuuli, myyntijohtaja. Puh: 044 9754835, tuomas.tuuli@lapwall.fi

LapWall Oy

LapWall Oy tarjoaa vaihtoehdon betonista ja pitkästä puutavarasta rakentamiselle. Yritys on puuelementoinnin suunnannäyttäjä, joka on tuonut markkinoille asuntorakentamisen ja hoiva- ja päiväkotirakentamiseen mullistavan tuote- ja palveluvalikoiman. LapWall LEKO® -elementtiratkaisulla työmaavaiheen läpimenoaika romahtaa.  Yrityksen tavoitteena on jatkossa hoitaa isotkin kohteet valmiiksi jopa kolmessa viikossa. LapWall Oy:n liikevaihto tilikaudella 2016 tulee olemaan n. 32 miljoonaa euroa. Yritys työllistää 160 henkilöä.

 www.lapwall.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs