Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Lappeenrannan kaupunki myy rakennuksia ja kiinteistöjä

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki myy rakennuksia ja kiinteistöjä

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2015 klo 09:43
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki myy rakennuksia ja kiinteistöjä www.huutokaupat.com -sivustolla.   

Myynnissä ovat Honkalahden päiväkoti ja Martikanpellon koulu Joutsenossa sekä Korsusauna Rauhassa. Korsusaunan huutaja voi ostaa tai vuokrata kaksi tonttia, joissa on rakennusoikeutta jäljellä yhteensä 313 kerrosneliömetriä. 

Kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi on linkki kunkin myytävän kohteen myynti-ilmoitukseen. 

Tarjoukset hyväksyy Lappeenrannan kaupungin tekninen lautakunta. Kaupunki varaa oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. 

Ohjeet tarjousten jättämiselle löytyvät huutokaupat.com-sivustolta. Nettihuutokauppa päättyy 30.6.2015 klo 13.00. 

Myös nettitarjousten viimeistä jättöpäivää edeltävänä päivänä 29.6.2015 klo 13.00 mennessä toimitetut kirjalliset tarjoukset huomioidaan. Kirjalliset tarjoukset toimitetaan Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, PL 11, 53101 Lappeenranta. Kuoreen merkintä ”Myytävät rakennukset ja kiinteistöt”. Winkin virkailija kirjaa kirjalliset tarjoukset Huutokaupat.com-palveluun välittömästi niiden saavuttua. 

Lisätietoja 

Lappeenrannan kaupunki
Suunnittelupäällikkö Pekka Oksman
puh. 040 828 8476
pekka.oksman@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs