Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata netistä maanantaina 29.8. klo 18.30 alkaen

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata netistä maanantaina 29.8. klo 18.30 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2016 klo 08:45
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata netistä maanantaina 29. elokuuta klo 18.30 alkaen. Esityslistalla on muun muassa talouden ja toiminnan puolivuotiskatsaus 2016, Lappeenranta 2028 -strategian toteutuminen ja Hyväristönmäen osayleiskaavaehdotus.  Nettilähetys näkyy kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. 

Valtuustokokousta voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana, ja se löytyy kohdasta: Päätöksenteko ja talous > Kaupunginvaltuusto > Valtuuston kokousten videotallenteet. 

Esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta kohdasta Päätöksenteko ja talous > Esityslistat ja pöytäkirjat. 

Esityslistan keskeisiä asioita ovat: 

–     Talouden ja toiminnan puolivuosikatsaus 2016

–     Lappeenranta 2028 -strategian toteutuminen 6/2016

–     Rakennusjärjestyksen muutosehdotus

–     Lappeenrannan keskustaajaman osayleiskaava 2030, Hyväristönmäen osayleiskaavaehdotus

–     Asemakaavan muutos, 40 Kanavansuu, kortteli 13, tontti 1 (Kanavansuun päiväkoti) ja

–     Asemakaavan ja tonttijaon muutos 62 Uus-Lavola, kortteli 100, puisto, yleinen pysäköintialue, osa katualuetta (Uus-Lavolan kaukalon alue). 


LISÄTIETOJA 

Viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu
puh.040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs