Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Lämpöässä-maalämpöpumput uudistuvat: Lämpöässä Vmi-maalämpöpumppumallisto markkinoille

Lämpöässä / Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Lämpöässä-maalämpöpumput uudistuvat: Lämpöässä Vmi-maalämpöpumppumallisto markkinoille

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2015 klo 13:36
Julkaisija: Lämpöässä / Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy on tuonut markkinoille uuden, kokonaisvaltaisesti energiatehokkaamman ja kehittyneemmän version suositusta Lämpöässä Vm-mallistosta. Lämpöässä Vmi-mallisto kattaa teholuokat 6-17 kW ja soveltuu uusien ja saneerattavien omakotitalojen, rivi- ja paritalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lämmitysjärjestelmäksi.

Lämpöässä Vmi-mallin lämpöpumpuissa on vakioasennuksena kytkentäyhteet ÄssäCooling –jäähdytykselle ja ÄssäSolar –aurinkokeräimille. Vmi -maalämpöpumpuissa on Lämpöässän kehittämä ÄssäControl -ohjausjärjestelmä, jonka helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja kätevät pikatoiminnottekevät käytöstä helppoa ja mukavaa. ÄssäControlin kaikkia ominaisuuksia voidaan käyttää kätevästi myös internetin kautta.

Uusi mallisto tuli markkinoille juuri sopivasti, kun lämpöpumppujen energiamerkintävelvoite astui voimaan syyskuun lopussa. Lämpöässä - maalämpöpumput, kuten uudet Vmi-mallin lämpöpumput kuuluvat parhaaseen energialuokkaan A++, mutta täyttävät jo vuonna 2019 käyttöön otettavan luokan A+++ vaatimukset.

Energiatehokkuus direktiivi toi mukanaan myös lämpöpumpuille nimellislämpötehon perusteella annetut äänitasovaatimukset. Lämpöässä Vmi-mallin lämpöpumpuissa on erittäin hyvä eristystaso. Kompressorit ovat ääneneristyshupun ansiosta todella hiljaisia. Esimerkiksi Vmi 11:n äänitaso on vain 36 dB, Vmi 14:n 38 dB ja Vmi 17:n 42 dB.

Pitkäaikaisen kehityksen tulos

Lämpöässä-maalämpöpumppuja ryhdyttiin jo vuosia sitten kehittämään pitkäjänteisesti edustamaan jokaiselta komponentiltaan energiatehokkuuden huippua.– Tuotekehityksemme rakensi kokonaisuuden, joka on vielä aikaisempaakin energiatehokkaampi, kestävämpi, varmatoimisempi ja helpompi asentaa, myyntijohtaja Juha Lemponen selittää. 

– Käyttöveden riittävyyttä olemme parantaneet entisestään ja sen takaa hulppea, markkinoiden ylivoimaisesti suurin sisäänrakennettu, 430 litran varaaja, Lemponen ylistää ja jatkaa, - Vmi on myös vakiovarusteiltaan markkinoiden kattavin kokonaisuus. Valmiiksi tehtaalla asennetut lämmönjakopiirit ja keruupiirin täyttöryhmä takaavat lämpöpumpun asennuksen korkean laadun, nopeuden ja kustannustehokkuuden.

Lisätietoja: myyntijohtaja Juha Lemponen, 050 446 0030, juha.lemponen@lampoassa.fi

www.lampoassa.fi

Kuvat pyydettäessä: dakota.lavento@ddtcommunications.fi

Lämpöässä maalämpöpumppu lämmittää jo 25 000 suomalaisessa kodissa!

Liitetiedostot

Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Lapualainen Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy on Suomen johtava maalämpöjärjestelmien valmistaja ja toimittaja. Lämpöässä‐ tuotemerkki on tunnettu maalämmön kokonaisosaamisestaan jo vuodesta 1983. Yritys on toiminut alalla jo yli 30 vuotta kehittäen jatkuvasti toimintaansa. Jälleenmyyjä‐ ja asentajaverkosto kattaa laajasti koko Suomen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs