Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » KVKL päivitti kiinteistönvälittäjän eettiset säännöt

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry

KVKL päivitti kiinteistönvälittäjän eettiset säännöt

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2015 klo 15:10
Julkaisija: Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto (KVKL) on päivittänyt järjestön eettiset säännöt. Sääntöihin on koottu kiinteistönvälitysalan ammattilaisten eettiset periaatteet. Sääntöjen tarkoituksena on varmistaa KVKL:n jäsenryhmittymien ja niitä edustavien yritysten toiminnan eettinen perusta ja vahvistaa osaltaan alan arvostuksen kehittymistä. 

Säännöt muodostavat yhdessä KVKL:n Hyvän Välitystavan ohjeistuksen kanssa puitteet eettiselle ja hyvän tavan mukaiselle kiinteistönvälitystoiminnalle. Säännöt on laadittu Euroopan yhtenäisasiakirjan hengessä ja ottaen huomioon kiinteistönvälitysalan ammattilaisille heidän yhteiskunnallisen, taloudellisen ja sosiaalisen roolinsa vuoksi asetetut velvollisuudet. 

”Kiinteistönvälittäjä on työssään paljon vartija. On tärkeää, että myös ammattityön eettinen perusta on vankalla pohjalla. Suomi on kehittynyt yhteiskunta ja täällä toimivat ammattilaiset ansaitsevat työlleen kunnollisen ponnistuspohjan.  Niissä maissa, joissa kiinteistönvälitysalan järjestelmät ovat kunnossa, ovat myös alan eettiset koodistot ajan tasalla”, taustoittaa tilannetta KVKL:n toimitusjohtaja Jukka Malila.  

Lue lisää seuraavasta linkistä: Eettiset säännöt

KVKL Tiedotus 8.10.2015

Lisätiedot: 

KVKL:n toimitusjohtaja Jukka Malila, jukka.malila@kvkl.fi

KVKL:n lakimies Heli Järvi, heli.jarvi@kvkl.fi (eettisten sääntöjen päivitystyön vastaava)

 

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto (KVKL) on kiinteistönvälitysalan yritysten ja järjestöjen valtakunnallinen etu- ja kattojärjestö, joka toimii alan yhteiskunnallisena vaikuttajana ja edunvalvojana yhteisten päämäärien toteuttamiseksi. KVKL toimii tässä roolissaan jäsenryhmittymiensä antamalla mandaatilla alan ainoana valtakunnallisena edustajana Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs