Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Kutsumme Sinut Picote Oy Ltd:n tiedotustilaisuuteen perjantaina 19.4.2013 klo 9.00–11.00

Picote Oy

Kutsumme Sinut Picote Oy Ltd:n tiedotustilaisuuteen perjantaina 19.4.2013 klo 9.00–11.00

Kutsu.
Julkaistu: 22.03.2013 klo 09:30
Julkaisija: Picote Oy

Arvoisa median edustaja

Kutsumme Sinut Picote Oy Ltd:n tiedotustilaisuuteen perjantaina 19.4.2013 klo 9.00–11.00. Tilaisuudessa kerromme kiinteistöjen viemärisaneerauksiin erikoistuneen yrityksemme laitemyynnin nopeasta kansainvälistymisestä ja esittelemme uusimmat tuoteinnovaatiomme.

Porvoolaisen Picote Oy Ltd:n tuotekehitysyksikkö Picote Solutions aloitti pienten putkien viemärisaneerauksiin tarkoitettujen tuotteiden kansainvälisen myynnin tasan vuosi sitten.  

Tuorein menestys tuli helmikuun lopussa Yhdysvalloissa Pohjois-Amerikan markkinoiden tärkeimmässä tapahtumassa Pumper and Cleaner -messuilla. Peräti 70 yritystä Yhdysvalloista, Kanadasta ja Australiasta pyysi tarjousta yrityksen tuotteista. Tarjousten yhteisarvo on 500 000 dollaria.

Picote tavoittelee asemaa yhtenä maailman johtavista kiinteistöjen pienten viemäreiden sukituslaitteiden valmistajista. Tänä vuonna yhtiön tavoitteena on asennustoiminnassa neljän miljoonan euron ja laitemyynnissä kahden miljoonan euron liikevaihto. Liikevaihdon kasvutavoite viime vuodesta on peräti 87 prosenttia.
    
Picote tarjoaa viemärisaneerauksissa erinomaisiksi todettuja tuoteinnovaatioitaan kaikille putkistojen saneeraajille niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Picoten tuotteiden ansiosta putkistojen saneeraus on kustannustehokkaampaa, laadukkaampaa ja luotettavampaa kuin perinteisessä putkiremontissa.


Aika:        Perjantaina 19.4.2013 klo 9.00–11.00
Paikka:     Picote Oy, Urakoitsijantie 8, Ölstenin teollisuusalue, 06450 Porvoo

Kartta:     http://g.co/maps/gu3yf                                                                                         

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 16.4.2013 uma@markkinointiviestintahuuto.fi

Tervetuloa
Mika Lokkinen
Toimitusjohtaja, keksijä
Picote Oy Ltd
Puh. 040 5660 327
mika.lokkinen@picote.fi

Picote Oy Ltd keskittyy kiinteistöjen erikoissaneerauksiin: sukitukseen sekä kunnostukseen ja huoltoon. Työntekijöitä yrityksessä on 41. Liikevaihto vuonna 2012 oli 3,2 milj. euroa. Lisätietoa: www.picote.fi

Tuotekehitysyksikkö Picote Solutions kuuluu omana liiketoiminta-alueena Picote Oy Ltd:hen. Picote Solutions on kehittänyt viemärisaneerauksiin tarkoitettuja tuotteitaan viitisen vuotta. Se tarjoaa putkistojen saneeraustoimijoille laajan valikoiman laadukkaita ja kustannustehokkaita laitteita ja työkaluja sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs