Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Korjausrakentamisen Hankekoulu ensimmäistä kertaa Turussa

Turun kiinteistöliikelaitos

Korjausrakentamisen Hankekoulu ensimmäistä kertaa Turussa

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2015 klo 10:15
Julkaisija: Turun kiinteistöliikelaitos

Omataloyhtiö.fi:n suosittu Hankekoulu järjestetään ensimmäistä kertaa Turussa 6.–7.10.2015. Hankekoulu on taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille räätälöity kaksi iltaa kestävä koulutustilaisuus. Hankekoulussa käsitellään muun muassa taloyhtiön elinkaaren hallintaa, korjaushankkeen kulkua, hallituksen vastuita ja velvollisuuksia sekä ryhmäkorjaushankkeita.

Hankekoulu on järjestetty kahdesti vuodessa Helsingin Sanomatalossa ja nyt koulutustilaisuus järjestetään myös Turussa. Erilaiset taloyhtiöiden hankkeet, kuten putkiremontit, julkisivuremontit ja ikkunoiden uusimiset vaativat laajaa asiantuntemusta. Hankekoulu tähtää taloyhtiöiden hallitusten jäsenten, isännöitsijöiden ja muiden hankkeeseen liittyvien sidosryhmien tietotaidon ja osaamisen lisäämiseen.

Turun Hankekoulu pidetään Turun kaupungin Puutarhakadun auditoriossa (Puutarhakatu 1). Ilmoittautuminen sekä koulutustilaisuuden ohjelma ja lisätiedot löytyvät osoitteesta www.omataloyhtio.fi/hankekoulu. Tilaisuuteen mahtuu mukaan 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lisätietoja:
Heidi Uusitalo
tuotepäällikkö, Omataloyhtiö.fi, Omataloyhtiö.fi-lehden päätoimittaja
puh. 044 529 5298
Sanoma Media Finland Oy

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs