Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Koneita ja kisahuumaa Masiinamessuilla ensi viikonloppuna

Koneita ja kisahuumaa Masiinamessuilla ensi viikonloppuna

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2011 klo 06:00
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Valtakunnalliset Masiinamessut järjestetään 10.–12. kesäkuuta Honkajoella Pesämäen Moottoriurheilukeskuksessa. Ammattilaisille ja suurelle yleisölle suunnattu kesätapahtuma tarjoaa mahdollisuuden osallistua, kokea ja kisata.

Avajaispäivänä keskustellaan turpeesta
Masiinamessut avaa Satakunnan maakuntajohtaja Pertti Rajala perjantaina 10.6.2011 klo 13. Messujen pääteemaan turpeeseen pureudutaan heti avajaisten jälkeen paneelikeskustelussa klo 14–15. Paneelissa otetaan esille suoalueiden hyödyntäminen ja turpeen monimuotoiset käyttömahdollisuudet sekä ympäristönsuojelullisesta että taloudellisesta näkökulmasta.

Turve ja tulevaisuus -paneeliin ottavat osaa muun muassa Vapon hallintoneuvoston puheenjohtaja Juha Korkeaoja, Satakunnan maakuntajohtaja Pertti Rajala, Myko-Plant Oy:n tuotekehittäjä Markku Haukioja sekä turveyrittäjä Heikki Rantanen Satakunnasta. Paneelin puheenjohtajina toimivat Satakunnan Viikon päätoimittaja Kim Huovinlahti ja honkajokelainen turveperäisen maa- ja metsätalouden harjoittaja Hannu Uusihonko.

Koneita ammattilais- ja harrastuskäyttöön
Näytteilleasettajia on ilmoittautunut messuille lähemmäs kaksi sataa. Esillä on niin ammattikäyttöön soveltuvia järeitä maatalous- ja maarakennuskoneita kuin joka kodin koneita kiinteistönhuoltoon ja puutarhanhoitoon. Ohjelmassa on myös työnäytöksiä ja tietoiskuja niin metsästä, energiasta kuin viherrakentamisestakin.

Mönkijöitten SM-mittelö lauantaina

Lauantaina kisattava perinteinen maarakennuskoneenkuljettajien SM-kilpailu uudistuu ja tehtävät nopeutuvat. Lauantai-iltana Pesämäessä ajetaan Masiina ATV SM-Motocross eli mönkijöitten SM-osakilpailu. Tämän vuoden uutuuslaji on Traktoriajon kansallinen taitoajokilpailu käydään sunnuntaina. Perheen pienimmät voivat osallistua IKH Grand Prix -potkutraktorikisaan, jossa kaikki osallistujat palkitaan.

Kilpailujen pääpalkintona Välimeren luxus-risteily
Ohjelmassa on myös helikopterilennätystä ja kartingia. Messuarvontojen palkinnoista löytyy muun muassa Välimeren luxus-risteily kahdelle, Viking-ruohonleikkuri, yksityislento kuumailmapallolla ja helikopterilla sekä ajoelämys kartingradalla. Messualueella tarjoillaan herkkuja joka makuun.

Messualue on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 10–17. Liput maksavat 12 euroa, alle 15-vuotiaat pääsevät messualueelle ilmaiseksi. Alueella toimii myös muksuparkki.
Lisätietoja www.masiinamessut.fi.

 

Susanna Kallama, tiedotus, puh. 040 587 2445, susanna.kallama@kumppania.fi

Kyösti Kangas, masiinajohtaja, puh. 0400 127 129, kyosti.kangas@masiinamessut.fi

Hannu Uusihonko, turvepaneeli, puh. 040 545 1215, hannu@uusihonko.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs