Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Kauppapaikka Birger

Kauppapaikka Birger

Kauppapaikka Birger

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2011 klo 11:30
Julkaisija: Kauppapaikka Birger

Kauppaneuvos Birger Hallman avasi ensimmäisen kauppansa Kuopiossa 17.7.1875 ja sanomalehti Tapiossa olleessa ilmoituksessa toivottiin yleistä suosiota.

”Ilmoitus. Täten saan kunnioitettavalle yleisölle tietä antaa, että nykyjään olen avannut kauppaliikkeen herra Z. Engströmin kartanossa, kaupparitorin kulmassa, jossa olen varustettu kaikenlaisilla tarpeellisilla kauppatavaroilla. Toivon siis yleistä suosiota. Birger Hallman”

Tukkumannin Autolle rakennettu, sittemmin Autoputkolana ja viimeksi Delta-auton toimitiloina toiminut kiinteistö jalostuu Kauppapaikka Birgeriksi.

Historia alkaa elää moottoritien molemmin puolin, kun aikalaisina niin ystävinä kuin kovina kilpailijoina tunnettujen kauppaneuvosten, Herman ja Birger, nimiä kantavat kauppapaikat ottavat mittaa toisistaan.

Nyt viides sukupolvi jatkaa Birgerin jalanjäljillä Hallman Yhtiöiden johdossa.

”Osakeyhtiö Hallman kehittää kiinteistösijoitustoimintaansa, kauppapaikka Birger on  Trube-talon jälkeen toinen kohde,”  summaa konseptikehityksestä vastaava  Erkki Aminoff.

Kauppapaikka Birger on
autoilevien ja aktiivisten harrastajien kauppapaikka

Kauppapaikka Birgerin konseptikehitys aloitettiin syyskuussa ja tulokset ovat erinomaiset.  Pariin liiketilaan haetaan vielä toimijoita ja koko 6500 neliömetrin kauppapaikka on sen jälkeen vuokrattu. Tavoitteemme toteutuu ja Birgeriin virtaa huomattava määrä ostovoimaisia asiakkaita kaikkina viikonpäivinä. 

Kauppapaikka Birgerin avajaiset  15.-16.4.2011.

(Väliköntie 4, 70150 KUOPIO)

Lisätietoja ja tilojen vuokraus:

Erkki Aminoff, myynti- ja markkinointijohtaja, Osakeyhtiö Hallman

0400 500 564, erkki.aminoff@hallman.fi

Jukka Hallman, toimitusjohtaja, Osakeyhtiö Birger Hallman

0440 553 996, jukka.hallman@hallman.fi

KAUPPAPAIKKA BIRGERISSÄ TOIMIVAT YRITYKSET

Lemmikkien ystäville  ja omistajille

Koiraurheilukeskus Hukka-Halli Oy toimii jo täysillä Birgerissä. ”Agility on kasvanut merkittäväksi toiminnaksi viimeisten vuosien aikana ja me Hallmanilla suhtaudumme asiaan ennakkoluulottomasti,” kertoo Erkki Aminoff. ”Koiraharrastajien määrä kasvaa jatkuvasti, mutta harjoitteluun sopivia tiloja on niukasti tarjolla. Kasvava kysyntä, agilityn harrastamiseen erinomaisesti soveltuva tila sekä mahdollisuus järjestää kansallisia kisatapahtumia vaikuttivat päätökseemme,” toteaa Kati Huttunen Hukka-Halli Oy:stä.

Musti ja Mirri Oy aloittaa 1.4. Hukka-Hallin yläpuolella. ”Aiemmin ei ole ollut tarjolla näin loistavaa mahdollisuutta tehdä yhteistyötä,” toteaa toimitusjohtaja Mika Sutinen ja jatkaa: ”nämä asiat tekivät päätöksenteon helpoksi.”

Automyyntiä, -vuokrausta ja mestaritason autohuoltoa  

Kamux Oy avaa 14. autoliikkeensä myös 1.4. ja rekrytoi parhaillaan henkilökuntaa. Kamux on Juha Kalliokosken johdolla kasvanut muutamassa vuodessa merkittäväksi käytettyjen autojen kauppiaaksi kuuntelemalla asiakkaita ja toteuttamalla toiveet helpommasta autokaupasta. ”Kuopio oli suunnitelmissamme ja kun sopivaa tilaa tarjottiin hyvältä kauppapaikalta, tartuimme tilaisuuteen,” summaa Juha Kalliokoski.

Scandia Rent muuttaa Birgeriin. ”Meille sopiva kokonaisuus hyvältä liikepaikalta mahdollisti nopean päätöksenteon,” toteaa Sari Kontro-Silvennoinen.

Kuopiolainen Autohuolto Räisänen Oy siirtyy Neulamäestä Birgerin uudistettuihin korjaamotiloihin. ”Päätös oli helppo kun saamme todella toimivat tilat ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä joustavammin ja nopeammin. Toimintamme siirtyy maaliskuun lopulla kokonaan Birgeriin,” toteaa Mika Räisänen. Mainittakoon, että Jukka Mankinen voitti Mestarimekaanikko 2011 kilpailun ja kirkasti vuoden 2007 hopeasijansa. Kilpailun järjestää Suomen Autoteknillinen Liitto ry.

Huolto-Rasti Oy:n asiakkaille on iloisia uutisia, kun Reijo Ahonen aloittaa 1.3. korjaamotoiminnan Birgerissä vuoden tauon jälkeen. 

Pohjolan Laitehuolto Oy löytyy myös edelleen Birgeristä.

Securitas Oy sijoittuu myös Birgeriin, ”keskeinen sijainti ja kiinteistön palvelut yhdistettynä toimintaamme kaikin puolin sopivaan tilaan saivat muuttopäätöksen aikaiseksi.” kertoo palvelupäällikkö Rauno Puputti.

Birgerissä avataan myös uuden konseptin 24/7 autopesula.

---

Hukka-Halli Oy on agilityseura Hukka-Putki ry:n omistama yritys, jonka tavoitteena on parantaa koiraharrastusmahdollisuuksia Kuopion alueella vuokraamalla, rakentamalla ja/tai ylläpitämällä sopivia toimitiloja agilityn ja muun koiraharrastuksen käyttöön. Yritys tarjoaa palvelujaan sekä koiraharrastusyhdistyksille, koirankoulutuspalveluita tarjoaville yrityksille että yksittäisille koiraharrastajille. www.hukka-halli.com

Musti ja Mirri Oy on vuonna 1988 perustettu lemmikkitarvikkeiden erikoisliikeketju. Myymälöitä on yhteensä 98 kappaletta ympäri Suomen Helsingistä aina Rovaniemelle saakka. Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkitarvikeketju. www.mustijamirri.fi

Autohuolto Räisänen Oy on vuonna 1993 perustettu, kaikille automerkeille huoltoa tarjoava yritys. Kuulumme kansainväliseen Bosch Car Service-korjaamoketjuun, johon autoilijat ympäri maailman luottavat. Korjaamossamme toimivat ammattitaitoiset automekaanikot  pitävät tarpeen tullen huolen siitä, että ajokkisi pysyy tien päällä jatkossakin. Käytössämme ovat nykyaikaiset vianmääritys- ja korjauslaitteistot, joiden avulla voimme tarjota parasta mahdollista ajoneuvohuoltoa. www.autohuoltoraisanen.fi

Kamux Oy tarjoaa Suomen nopeimmin vaihtuvan, lähes 500:n vaihtoauton valikoiman. Päivitämme sivujamme joka päivä, joten seuraa aktiivisesti löytyykö varastostamme juuri se sinun hakemasi auto. Meiltä löydät sen oikeanhintaisen vaihtoauton, mutta ole nopea ettei joku muu osta sitä! Jos et juuri nyt näe sopivaa, ota yhteyttä lähimpään Kamuxiin ja kerro mitä olet hakemassa, kenties se on meillä jo huomenna. www.kamux.fi

Scandia Rent on suuri kotimainen autonvuokrausketju. Toimistoja on lähes 50 ja Scandia Rent autoja liikkuu suomalaisilla teillä toista tuhatta! Scandia Rentin toiminta on osoitus suomalaisesta yksityisyrittäjyydestä parhaimmillaan. Palvelun vakuutena on paikkakunnan olot ja tarpeet parhaiten tunteva paikallinen Scandia Rent-yrittäjä, joka tekee kaikkensa, että sinäkin vuokraat häneltä auton uudestaan! www.scandiarent.fi

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin toiminnan pääalueina vartiointi- ja hälytyskeskuspalvelut. www.securitas.fi

Pohjolan Laitehuolto Oy on valtakunnallinen 1990 perustettu autokorjaamoiden ja teollisuuden koneiden ja laitteiden huolto, -tarkastus, -asennus ja kunnossapitopalvelua harjoittava yritys. www.pohjolanlaitehuolto.fi

Liitetiedostot

Kauppapaikka Birger on autoilevien ja aktiivisten harrastajien kauppapaikka Kuopiossa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs