Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Kastun koulun taideteoksen maalaaminen siirtyy

Turun kiinteistöliikelaitos

Kastun koulun taideteoksen maalaaminen siirtyy

Tiedote.
Julkaistu: 20.06.2016 klo 10:33
Julkaisija: Turun kiinteistöliikelaitos

Taideteoksen maalaamista Kastun koulun ulkoseinään on päätetty siirtää. Kaupunki on saanut tietoonsa, että rakennuslautakunnan toukokuussa myöntämästä purkuluvasta olisi tulossa valitus. Mahdollinen valitus siirtäisi taideteoksen maalaamisen lisäksi myös paikalle suunnitellun Raunistulan uuden päiväkodin rakentamista.

Kastun koulu on päätetty purkaa tämän vuoden syksyn aikana. Tilalle ollaan rakentamassa Raunistulan uutta päiväkotia. Taiteilija Jukka Hakasen kanssa on sovittu maalauksen tekemisestä purettavan koulun ulkoseinään.

Koulutoiminta Kastun koulussa on päätetty lopettaa kaupunginhallituksen päätöksellä maaliskuussa 2015. Koulukiinteistö oli julkisesti myynnissä syksyllä 2015 mutta kukaan ei osoittanut kiinnostusta ostaa rakennusta. Tyhjän kiinteistön ylläpito maksaa kaupungille vajaa 100 000 euroa vuodessa.

Kastun koulun paikalle suunnitellulle Raunistulan uudelle päiväkodille on kiireellinen tarve. Rauninaukion päiväkodin sulkeuduttua kymmeniä lapsia on tilapäisjärjestelyin sijoitettuna väliaikaisesti muihin tiloihin.

 

Lisätiedot: Tonttipäällikkö Timo Laiho, Kiinteistöliikelaitos, puh. 040 538 2209

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs