Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Johtavan asiantuntijan 5 vinkkiä kodin turvajärjestelmän hankintaan

MyyAsuntoni.fi

Johtavan asiantuntijan 5 vinkkiä kodin turvajärjestelmän hankintaan

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2015 klo 08:00
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Kuten monet muutkin kotitalouksille suunnatut palvelut, turva-alan palvelut ovat nykyisin kaikkien saatavilla. Kyseessä ei ole enää harvojen etuoikeus, vaan kuukausimaksut ovat verrattavissa puhelin- tai laajakaistaliittymien maksuihin, kertoo Verisuren turvallisuusasiantuntija Asko Kauravaara MyyAsuntoni-verkkopalvelun blogikirjoituksessaan.

Kauravaara antaa kirjoituksessaan 5 vinkkiä, joilla varmistaa onnistunut turvajärjestelmän hankinta:

1) Mieti, mitä tarvitset ja vaadi tietoa! Yleisimmin koti halutaan suojata murroilta ja tulipaloilta, mutta myös vesivahingot ovat kasvava ongelma. Vaadi ammattimaista neuvontaa ja tietoa turvapalveluiden tarjoajilta.

2) Valitse mahdollisimman helppokäyttöinen turvajärjestelmä. Turvajärjestelmä on varmimmin aina käytössä, kun kaikki osaavat käyttää sitä.

3) Hanki turvajärjestelmä palveluna, älä osta pelkkiä laitteita. Voit nukkua ja lomailla ilman huolia, kun kotisi turvajärjestelmä on liitetty hälytyskeskuksen ympärivuorokautiseen valvontaan.

4) Tarkista, että turvajärjestelmä on luotettava. Varmistat paremman turvan hätätapauksessa, kun turvajärjestelmässä on kaksi erillistä tiedonsiirtotapaa. Jos esimerkiksi GSM-verkko ei toimi, hälytykset välittyvät eteenpäin internet-yhteyden kautta.

5) Anna tekniikan helpottaa arkea. Parhaat kodin turvajärjestelmät ovat etäohjattavissa sekä erilaisilla mobiilikaistaa hyödyntävillä päätelaitteilla että verkossa.

Lue koko blogikirjoitus: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2015/11/24/turvajarjestelma-kotiin-helposti-lue-viisi-vinkkia/

MyyAsuntoni.fi on kattava asumisen media, jossa on mukana lähes 600 kiinteistönvälittäjää sekä blogi (blogi.myyasuntoni.fi), jossa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs