Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Hyvä sijainti turvaa investoinnin omaan kotiin tai sijoitusasuntoon

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Hyvä sijainti turvaa investoinnin omaan kotiin tai sijoitusasuntoon

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2013 klo 09:45
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Asunto on aina iso investointi, mutta kun se sijaitsee omaleimaisessa ympäristössä, voi nukkua yönsä rauhassa: sijoitus on turvallinen ja kestävällä pohjalla. Siksi Hartela panostaakin asuntokohteiden sijaintiin.
Rakennusyhtiö Hartelalla on takana jo 70 rakentamisen vuotta. Yhtiöllä on siis vahva näkemys siitä, mistä aineksista syntyy toimiva ja kestävä asumisen konsepti.

Sijainti, sijainti ja sijainti
Rakentamisen alalla ratkaisevaa on kohteen sijainti. – Meille se on ensisijainen asia, sillä sijainti luo pohjan sijoitukselle.  Siksi haluamme rakentaa asuntoja sellaisiin paikkoihin, joihin on pitkällä tähtäimellä turvallista investoida, Rakennusosakeyhtiö Hartelan varatoimitusjohtaja Arto Jokinen toteaa. Samat argumentit takaavat tuottojen vakauden myös asuntosijoittajalle. – Sijainti, hyvät liikenneyhteydet ja palvelut ovat vetovoimatekijöitä myös vuokra-asuntomarkkinoilla.

Helsingin arvo-osoitteeseen vai Lauttasaaren ykköspaikalle?
Hartelan paletista löytyy tälläkin hetkellä kohteita uniikeista osoitteista. – Olemme saneeranneet Vuorikadulle Helsingin sydämeen arvokiinteistön, jossa on vielä muutamia asuntoja jäljellä. Tähän osoitteeseen ei enää rakenneta, joten se on sijoitus joka kestää aikaa, Jokinen painottaa. Toinen  esimerkki löytyy merellisen Helsingin ykköspaikalta Lauttasaaresta. – Toteutamme entisen Teoston pääkonttorin paikalle korkeatasoisen asuinkerrostalon, jonka lähes kaikista asunnoista avautuvat näkymät Lauttasaaren- ja Seurasaarenselälle.

Keskelle kylää Espooseen vai meren rannalle Sarfvikiin?
Luonnon vehreyttä ja väljyyttä arvostava saattaa tykästyä Espoon Painiittyyn tai Kirkkonummen Sarfvikiin. – Painiityn alue Lintuvaaran kupeessa on suunniteltu viihtyisäksi, turvalliseksi ja luonnonläheiseksi kyläksi. Sijainti on erinomainen liikenneyhteyksien, palveluiden ja ympäröivän rakennuskannan lomassa. Aluesuunnittelussa onnistuttiin säilyttämään luonnon läheisyys ja luomaan ulkoilureittejä aivan kotioven vierestä. Alueen läpi kulkee bussilinja Leppävaaran asemalle ja kauppakeskus Selloon ja polkupyörälläkin pääsee näppärästi joka ilmansuuntaan. Painiityssä on viihtyisiä asuntoja vielä vapaana, Jokinen kertoo.

Sarfvik puolestaan puhuttelee merellistä sijaintia arvostavia. – Sarfvik sijaitsee kulttuurimaisemassa Espoon ja Kirkkonummen rajalla ja sinne nousee erillistaloja, paritaloja ja rivitaloja. Sijainti on huikea golfkentän ja meren välissä, ja moottoritietä pitkin on viiden minuutin ajomatka Kauppakeskus Lippulaivaan ja tulevan Länsimetron päätepysäkille. 

Yhteydenotot: http://bit.ly/16p3yzK

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs