Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Huutokauppa vanhalla kaupunginteatterilla 27.10. klo 15–17

Lappeenrannan kaupunki

Huutokauppa vanhalla kaupunginteatterilla 27.10. klo 15–17

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan vanhalla kaupunginteatterilla (Valtakatu 56) järjestetään huutokauppa tiistaina 27.10.2015 klo 15–17. Meklarina toimii kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Olli Saarela

Myytävänä on kaupunginteatterin irtaimistoa, joka ei sovellu sijoitettavaksi uuteen teatteriin: muun muassa esitystekniikkaa, toimistokalusteita ja varastohyllyjä. Huutokaupattaviin tavaroihin pääsee tutustumaan tuntia ennen tilaisuuden alkua. Myytävää irtaimistoa kaupataan Jukola-salin näyttämöllä, toimistotiloissa sekä ylä- ja alalämpiössä. 

Huutokaupattavat tuotteet myydään vain käteisellä ja ostajan tulee viedä tavarat pois teatteritalosta viimeistään seuraavaan päivään 28.10. klo 12 mennessä. 

Lappeenrannan kaupunginteatterin henkilökunta tekee muuttoa uusiin tiloihin kauppakeskus IsoKristiinan laajennusosaan. Ennen uuden teatterin avajaisia kaupunginteatteri esiintyy Kehruuhuoneella (Kohtaamisia) ja Lappeenranta-salissa (Ennenkuulematonta!). Uudessa teatterissa nähdään 21.11. kantaesitys, kun rautaisella asenteella varustettu ja savo-karjalaa puhuva sarjakuvamummo dramatisoidaan pienelle näyttämölle. Uuden teatterin avajaisia ja suuren näyttämön ensi-iltaa juhlistetaan 15.−16.1.2016. 

Uuden teatteritalon näytelmistä sekä Mummon että Kolmen pennin oopperan kaikki näytökset ovat myynnissä. Lippuja myy Lippupiste sekä asiakaspalvelukeskus Winkki kaupungintalolla. 

Lisätietoja:

Näyttämöpäällikkö Heikki Juvonen, puh. 040 771 5230

heikki.juvonen@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs