Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » HEI - ilmastopalkinto aurinkosähkö-Käpylehdolle

Into Kustannus

HEI - ilmastopalkinto aurinkosähkö-Käpylehdolle

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 14:48
Julkaisija: Into Kustannus

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY on myöntänyt Janne Käpylehdolle "HEI – Helsingin seudun ilmastopalkinnon 2015". HSY:n palkintoraati kiittää Janne Käpylehdon kirjaa ”Mökille sähköt auringosta ja tuulesta”, joka kannustaa energia- ja kustannustehokkaaseen sähkönkäyttöön. 

Raadin mukaan Käpylehto on toiminnallaan osoittanut, että yksi ihminen voi tehdä paljon ilmastotyön edistämiseksi. Suurin osa pääkaupunkiseudun kasvihuonekaasupäästöistä muodostuu rakennusten lämmittämisestä, liikenteestä ja sähkönkulutuksesta. Käpylehto on monella tapaa edistänyt uusiutuvien energiamuotojen hyödyntämistä ja saanut myös muut innostumaan.

Käpylehto on kirjansa ohella luennoinut ahkerasti aurinko- ja tuulienergian hyödyntämisestä kiinteistöjen sähköntuotannossa. Käpylehto on asennuttanut aurinkosähköjärjestelmän muun muassa kerrostaloon Herttoniemessä, mikä on kannustanut ympäristöystävällisiin ratkaisuihin myös muissa taloyhtiöissä. Hän on suunnitellut ja rakentanut aurinkosähköjärjestelmät myös Sörnäisten metroaseman viereiselle paviljongille ja Kalasatamaan. 

Käpylehdon kirja sopii rakennusoppaaksi uuden järjestelmän rakentajalle, vanhan päivittäjälle tai käsikirjaksi sellaisella joka on tilaamassa valmista aurinkosähköjärjestelmää avaimet käteen -periaatteella. Kirja käsittelee myös sähköverkkoon liitettyjä järjestelmiä ja käy lävitse muun muassa lupaprosessin asunto-osakeyhtiössä.

Janne Käpylehto:
Mökille sähköt auringosta ja tuulesta – Rakenna itse
Into-taito, nidottu, 96 sivua
ISBN: 978-952-264-308-7
Kirjan kansikuva


Lisätietoja:
www.intokustannus.fi/kirja/mokille_sahkot
Mika Rönkkö mika.ronkko@intokustannus.fi, puh: 050 4362170

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs