Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Hallin varuskunta-alueelle uusi omistaja

Senaatti-kiinteistöt

Hallin varuskunta-alueelle uusi omistaja

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2015 klo 14:33
Julkaisija: Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on myynyt Hallin varuskunnan NxtVn Jämsä Oy:lle.  Kauppahinta on 450 000 euroa. Kaupan myötä uusi omistaja ottaa vastuulleen myös varuskunta-alueen mittavat hoito-, ylläpito-, korjaus- ja kehityskulut.

Hallin varuskunta tyhjeni osana puolustusvoimauudistusta vuoden 2013 lopussa, minkä jälkeen varuskunnan tilat vapautuivat muuhun käyttöön. Alueella toimi aikaisemmin Ilmavoimien teknillinen koulu. 

Myytyjen maa-alueiden pinta-ala on yhteensä noin 60 ha. Rakennuksia alueella on noin 25 kpl (mm. koulurakennus, asuntola, ruokala ja kasarmi) ja niiden bruttoala on noin 30 000 m2.  Rakennukset ovat pääosin 1970-luvulta.  Myytävän alueen viereen jää edelleen valtion omistukseen lentokenttä sekä Patrialle lentokoneitten sekä helikoptereiden huoltotoiminnat.

Hallin varuskunta-alue sijaitsee Jämsän kaupungissa, noin 25 kilometrin päässä Jämsän keskustasta. Tampereelle on matkaa noin 85 kilometriä ja Jyväskylään noin 80 kilometriä. Kohteen lähiympäristössä sijaitsee Hallin lentoasema, maa- ja metsätalousalueita sekä pientaloasutusta.


Lisätietoja:


Ostajan yhteyshenkilö: Seppo Linden, puh. 040 520 1842,  selinden@nxtvn.com 

Senaatti-kiinteistöt, myyntipäällikkö Jyrki Maikola p. 040 5749119, jyrki.maikola@senaatti.fi

 

 

Senaatti-kiinteistöt on valtion työympäristö- ja toimitila-asiantuntija, joka vastaa myös valtion kiinteistöomaisuuden myynneistä ja kehittämisestä.  Valtion toimintatavan mukaisesti kiinteistöt myydään pääsääntöisesti julkisella tarjouskilpailulla käypään hintaan. Hallin varuskuntakaupan myötä Senaatti-kiinteistöt on saanut myytyä kaikki lakkautetut varuskunnat Lahden varuskuntaa Hennalassa lukuun ottamatta.  Hennalan myynti on parhaillaan käynnissä, ja alueen pienet rakennukset ovat menneet hyvin kaupaksi. 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs