Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Forenom valtaa Oslon ydinkeskustan - merkittäviä huoneistohotellisopimuksia julki

Forenom

Forenom valtaa Oslon ydinkeskustan - merkittäviä huoneistohotellisopimuksia julki

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2016 klo 14:21
Julkaisija: Forenom

Pohjoismaiden suurin väliaikaisen majoituksen tarjoaja Forenom vahvistaa merkittävästi kapasiteettiaan avaamalla uudet huoneistohotellit Osloon ja Tukholmaan. Huima 369 huoneen lisäys vahvistaa Forenomin asemaa Pohjoismaiden suurimpana toimijana. Oslon uusi huoneistohotelli kiilaa heti majoitustarjonnan kärkeen sijaitsemalla vain 200 metrin päässä Oslon päärautatieasemasta. Skanska tiedotti osuudestaan merkittävään sopimukseen äskettäin Norjan byggeindustrien –lehdessä.

Etelä-Tukholman Flemingsbergissä toteutetaan myös merkittävää kehityssuunnitelmaa, joka lisää alueelle asuntoja, palveluita sekä 20 000 uutta työpaikkaa. Forenom vastaa uusien työntekijöiden kautta kasvavaan räjähdysmäiseen majoitustarpeeseen vuoden 2017 loppuun valmistuvalla 205 huoneen huoneistohotellilla.

Kesällä 2018 Oslo saa oman täydellisen vaihtoehdon perinteiselle hotellille, kun Forenom avaa Oslon ydinkeskustaan 163 huoneen huoneistohotellin. Forenomin huoneistohotelli sijaitsee vain 200 metrin päässä päärautatieasemasta ja on osa Oslon kaupungin täysuudistusta, jonka merkittävimpiä jo valmistuneita kohteita ovat Oslon oopperatalo ja Barcode-toimistotornit.

Hankkeiden toteuttamiseen ulkomailla tarvitaan yhteistyökumppaneita myös maailmalta. Oslon uusi huoneistohotelli rakentuu Skanskan omistamaan kiinteistöön. Skanska kertoo näkevänsä potentiaalin uudelle huoneistohotellille yritysten pääkonttoreiden ja toimipaikkojen lisääntyessä alueella räjähdysmäisesti lähiaikoina.

Tällä hetkellä kiinteistössä on toimistotiloja, mutta näemme rakennuksessa potentiaalin uudelle käyttötarkoitukselle. Skanskan globaalin verkoston kautta löysimme kiinnostavan yhteistyökumppanin, Forenomin, joka avaa rakennukseen huoneistohotellin. Uskomme, että Forenom on todella hyvä lisä Oslon majoitusmarkkinaan, kertoo Skanska Norjan kiinteistöjohtaja Vidar Stokkeland.

Kodinomaisen majoituksen suosio mykistää Suomessa ja maailmalla

Valitsisitko mieluummin täysin varustellun ja tilavan huoneistohotellin keittiöineen vai pienemmän standardilaatuisen hotellihuoneen? Huoneistohotellit ovat kansainvälisesti nopeimmin kasvava osa-alue majoitustoimialalla. Yhä useampi sekä liike- että vapaa-ajan matkustajista valitsee hotellin sijasta huoneistomaisen vaihtoehdon, jossa tilaa on perinteistä hotellihuonetta enemmän ja mahdollisuudet ruuanlaittoon- ja pyykinpesuun. 

 Huoneistohotellista löytyy kodinomaiset mukavuudet, kuten keittiö ja pesukoneet sekä tilaa rentoutua ja tehdä työtä. Huoneistohotelli sopii erinomaisesti päivän ja viikon, mutta myös kuukausien pituiseen majoitukseen, kertoo Forenomin ulkomaan liiketoimintojen johtaja Jussi Saarinen.

Forenom haastaa perinteisen hotellimarkkinan myös ulkomailla

Pohjoismaiset suurkaupunkimme Tukholma ja Oslo tarvitsevat ehdottomasti uudenlaista kapasiteettia vanhan perinteisen hotellitarjonnan rinnalle. Kysyntä on jatkuvasti voimakasta ja asiakkaamme ovat pitkään toivoneet lisäkapasiteettia näistä kaupungeista. Mahtavaa, että voimme sitä nyt tarjota, kertoo Saarinen.

Suomalaisen Majoituspalvelu Forenomin tavoitteena on olla Pohjois-Euroopan johtava yritysmajoittaja. Uusissa huoneistohotelleissa tullaan hyödyntämään voimakkaasti nykyteknologiaa ja designia, joilla asiakkaan viihtyvyys varmistetaan. Forenom kertoo olevansa erittäin innoissaan ja motivoitunut laajentumissuunnitelmistaan.

Tämän kaltaisesta mahdollisuudesta unelmoi moni design-ammattilainen. Uudiskohde Tukholmassa sekä toimistotalosta hotelliksi muuttuva kohde Oslon ydinkeskustassa antavat mahdollisuuden viedä sisustus ja kalustus täysin uudelle tasolle. Huoneistohotellista tulee historiamme trendikkäin. Tulemme panostamaan todella Pohjoismaiseen designiin, kertoo kohteiden sisustussuunnittelua johtava Satu-Anna Larvamo.

 

Lisätiedot ja kuvat:

Jussi Saarinen

Johtaja, Forenom Ulkomaat

+358 44 210 6864

jussi.saarinen@forenom.fi

 

Juha Hämäläinen

Maajohtaja, Forenom Norja

+47 458 67 079

juha.hamalainen@forenom.no

Liitetiedostot

Forenom tarjoaa yli 3500 valmiiksi kalustettua asuntoa, huoneistohotelleja sekä hostelleja ympäri Pohjoismaiden. Forenom on alansa markkinajohtaja Skandinaviassa sekä suurimpia toimijoita Euroopassa. Forenom palvelee vuosittain yli 6000 yritysasiakasta ja yrityksen tiloissa majoittuu noin 60 000 ihmistä vuosittain. Forenomin visiona on olla Pohjois-Euroopan vahvin ja innostunein yritysmajoittaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs