Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » FLIR i-sarjan lämpökamerasarja on uudistunut

Juha-Elektro Oy

FLIR i-sarjan lämpökamerasarja on uudistunut

Tiedote.
Julkaistu: 21.02.2012 klo 10:05
Julkaisija: Juha-Elektro Oy

Flir i-lämpökamerasarja tarjoaa kustannustehokkaan ja houkuttelevan vaihtoehdon kohteisiin, joissa mittaukset on aikaisemmin suoritettu perinteisellä pistemittauksella (ns. infrapunamittaukset).  Lämpökameran antama kokonaiskuva on tehokkain tapa selvittää kohteen piilevät ongelmat, mutta aikaisemmin lämpökameran hankinta on ollut liian kallis investointi. Nyt uuden i-sarjan myötä Flirin edullisimmat lämpökamerat on uusittu ja ne ovat saatavilla samaan edulliseen hintaan uusilla parannetuilla ominaisuuksilla varustettuna.

Uusi kestävä kotelointi

I-sarjan näkyvin muutos on uusittu kotelointi, joka on nyt suunniteltu kestämään entistä paremmin iskuja ja kolhuja, jotka ovat yleisiä tämän tyyppisten kameroiden käytössä. I-sarjan lämpökamerat kestävät pudotuksen 2 m:n korkeudelta ja iskunkestävyys on 25G (standardin IEC 60068-2-29 mukaan).

Parannettu lämpökuvan tarkkuus

I-sarjan malleissa i5 ja i7 lämpökuvan tarkkuutta on parannettu. I5-mallissa lämpökuvan tarkkuus on nyt 100 x 100 pikseliä (aikaisemmin 80 x 80) ja i7-mallissa 140 x 140 pikseliä (ennen 120 x 120).   Parannettu lämpökuvan tarkkuus mahdollistaa entistä tarkempien lämpökuvien ottamisen ja kohteiden tarkemman tutkimisen.

Helppokäyttöinen

Flir i-sarjan kameroiden käyttö on erittäin helppoa, koska i-sarja on suunniteltu varta vasten uusille lämpökuvauksesta kiinnostuneille käyttäjille. Automaattitarkennuksen avulla kuvattavat kohteet ovat aina automaattisesti optimaalisen tarkkoja. Kuvien käsittely raportointia varten on helppoa, sillä kaikki lämpökuvat ja lämpökuvauksen mittaustiedot tallennetaan erilliselle SD -muistikortille standardi JPEG -muotoon. Kameran mallista riippuen mittaustapoina ovat pistemittaus, aluemittaus ja isoterminen mittaus.

Heti valmis käytettäväksi

Lämpökuvaus on helppo aloittaa, sillä toimitukseen kuuluvat kaikki tarvikkeet, joiden avulla saadaan helposti ammattimaiset lämpökuvausraportit. Toimitukseen sisältyy mm. kova kantolaukku, FLIR Tools PC-ohjelmisto, suomenkieliset käyttöohjeet, kalibrointitodistus, rannehihna, uudelleen ladattava Li-Ion -akku, laturijohto, USB-kaapeli sekä miniSD-muistikortti adapterilla.

FLIR System on lämpökuvauksen edelläkävijä

FLIR Systems on valmistanut lämpökameroita jo yli 50 vuoden ajan ja se on markkinajohtaja alallaan. FLIRIN lämpökameraratkaisut ulottuvat perussarjan kiinteistökuvausten kameroista aina järeisiin armeijan käyttämiin lämpökameraratkaisuihin.

Liitetiedostot

Juha-Elektro Oy on teollisuutta, suunnittelua ja urakointia palveleva sähköteknisten tuotteiden myynti- ja markkinointiyritys. Toiminnan perustana ovat laadukkaat tuotteet ja hyvä, yksilöllinen palvelu. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. liittimet, mittalaitteet, ohjelmoitavat logiikat ja väylätuotteet, pienjännitetuotteet, releet ja optot, turvatekniikan tuotteet sekä työkalut ja asennustarvikkeet.Juha-Elektrolla on maanlaajuinen jälleenmyyntiverkosto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs