Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Fira Palvelujen remonttiosasto remontoi vaikka koko kodin putkiremontin yhteydessä

Fira Palvelut

Fira Palvelujen remonttiosasto remontoi vaikka koko kodin putkiremontin yhteydessä

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2014 klo 10:00
Julkaisija: Fira Palvelut

Moni suunnittelee asuntonsa laajempaa päivittämistä putkiremontin yhteydessä. Kun useimmat hankkivat joka tapauksessa väliaikaisasunnon putkiremontin ajaksi, olisi kodissa samalla näppärää uusia parketti ja vaihtaa myös keittiökaapit. Toisinaan asunnonomistajille tulee yllätyksenä se, ettei ulkopuolisilla remontoijilla kuitenkaan ole työmaalle asiaa työturvallisuussyistä.

– Pääurakoitsija on lain mukaan vastuussa koko työmaan työturvallisuudesta ja siitä, että asiat etenevät kuten niiden pitääkin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, etteivät yksittäiset asunnonomistajat voi aloittaa asunnossaan samanaikaisesti vaikka keittiöremonttia putkiremontin kanssa, jos urakoitsija on eri kuin putkiremontin toteuttaja, kertoo Fira Palvelujen työpäällikkö Juha Piironen.

– Asukkaiden näkökulmasta on toki harmillista, jos he joutuvat ensin odottamaan putkiremontin valmistumista ennen kuin he voivat aloittaa muut remontit. Tällöin remonttiaika voi kokonaisuudessaan kestää hyvin kauankin, sanoo Piironen.

Taloyhtiöt ovat toivoneet pääurakoitsijana putkiremonttihankkeissa toimivalta Fira Palveluilta uudenlaisia ratkaisuja tilanteeseen. Yritys tahtoo vastata taloyhtiöiden toiveeseen toteuttaa muitakin remontteja samanaikaisesti putkiremontin kanssa.

– Olemme perustaneet Fira Palveluihin erillisen remonttiosaston vastaamaan putkiremontin yhteydessä tehtävistä muista remonteista. Kun remonttiosasto vastaa asunnon päivittämisestä, putkiremonttikin etenee häiriöittä. Pilotoimme remonttiosastoamme paraikaa kahdessa kohteessa, As Oy Säästöhaassa Helsingissä sekä As Oy Aallonvireessä Espoossa. Molemmissa kohteissa vastaamme sekä putkiremonttien toteutuksesta että asukkaiden toivomista muista remonttitarpeista samanaikaisesti. Pyrimme näin tarjoamaan asiakkaillemme parempaa ja kattavampaa palvelua, Piironen sanoo.

Muun remontin toteuttaminen putkiremontin yhteydessä on asukkaalle myös kustannustehokkaampaa ja riskittömämpää, kun pääurakoitsija kantaa kokonaisvastuun koko työmaasta. Lisäksi pääurakoisija pystyy reagoimaan remontin yhteydessä ilmeneviin mahdollisiin rakenteellisiin yllätyksiin ilman, että koko työmaan toiminta lamaantuisi.

– On tärkeää, että pääurakoitsija kantaa vastuun kaikesta työmaalla tapahtuvasta toiminnasta. Jos remontti pilkotaan erillisiin osiin ja jokainen vastaa vuorollaan vain omasta osuudestaan, saattaa remonttivaihe kestää pitkään ja suuret rakenteelliset rajoitteet jäädä huomaamatta. Mahdollisiin yllätyksiin voidaan vastata ja reagoida nopeasti, kun työt etenevät työmaalla samanaikaisesti ja jouhevasti. Uskomme, että tällaisella palvelulla myös itse putkiremontista tulee asukkaalle parempi kokemus, Piironen toteaa.

 

Lisätietoja:

Juha Piironen
Fira Palvelut
Työpäällikkö
Puh. 040 679 5218
Sähköposti: juha.piironen(@)fira.fi

Sami Kokkonen
Toimitusjohtaja
Fira Palvelut Oy
Sähköposti: sami.kokkonen(@)fira.fi
Puh. 0400 204 250

 

Fira Palvelut Oy
Fira Palvelut Oy on putkiremontteihin erikoistunut kasvuyritys, joka tuo palvelunäkökulman putkiremontteihin ja korjausrakentamiseen. Fira Palvelujen mukaan taloyhtiöillä ja asukkailla on oikeus vaatia parempia putkiremontteja ja läpinäkyvämpiä toimintatapoja. Sen sijaan, että putkiremontti uhkaisi naapurisopua, voidaan se myös toteuttaa kunkin kotia kunnioittaen ja asukkaiden mielenrauhaa vaalien. Fira Palvelut on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on yksi osoitus siitä, että Fira Palvelut on luotettava kumppani. Fira Palvelut Oy kuuluu Fira-konserniin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs