Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Faktatieto säästää kiinteistöjen ylläpitokuluja

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Faktatieto säästää kiinteistöjen ylläpitokuluja

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2014 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

L&T:llä tiedetään, miten on mahdollista säästää energiaa ja kiinteistöjen ylläpitokuluja. Ytimessä on tieto ja se, mitä kiinteistöistä tuotetulla tiedolla tehdään.

Energiatehokas kiinteistönhoito kannattaa, sillä mitä vähemmän kiinteistösi kuluttaa, sitä enemmän putoavat kustannukset. Energiansäästö on samalla konkreettista omaisuudenhoitoa. Kun kiinteistön energiankulutus vähenee 25 prosenttia, sen arvo voi nousta jopa seitsemän prosenttia. Todellinen energian ja kustannusten säästö punnitaan kuitenkin aina arjessa.

– Kiinteistöjen johtaminen on kuten mikä tahansa johtaminen eli se perustuu faktatietoon. Kiinteistönhoidossa päivittäiset havainnot ja huomiot jäävät kuitenkin usein havaintojen tasolle, mikä vaikeuttaa kokonaisuuden hallintaa ja päätöksentekoa, L&T:n yksikönpäällikkö Antti Toivanen toteaa.

Ajantasaista tietoa ja vaivattomia päätöksiä

Juuri tästä syystä L&T haluaa tuottaa kiinteistönomistajalle sellaista tietoa, jonka avulla kiinteistöjä on mahdollista johtaa paremmin ja energiatehokkaammin.

– Siksi meillä on tarjota kiinteistön ylläpitoon kumppaniksi energianhallintakeskus. Toivasen mukaan energianhallintakeskuksessa L&T:n energia-asiantuntijat tarkastavat säännöllisesti etäyhteydellä asiakkaiden taloteknisten järjestelmien toiminnan, jonka jälkeen havainnot raportoidaan ekohuoltokoulutetulle huoltomiehelle toimenpiteitä varten, ja korjaustarpeet sekä parannusehdotukset asiakkaille kustannusarvioineen. – Keskus siis seuraa tarkasti korjaustoimien edistymistä ja energiatehokkuuden kehitystä. Asiakas saa kaksi kertaa kuukaudessa raportin, josta löytyy muun muassa tehdyt korjaustoimet ja niiden vaikutukset, vikalistat ja poikkeamat, parannusehdotusten kustannusarviot. Investointeihin voidaan liittää myös tietoa takaisinmaksuajoista. Näin tieto on aina ajantasaista, läpinäkyvää ja omistajalla on mahdollista saada vaivattomasti oleelliset tiedot päätöksentekonsa tueksi, Toivanen toteaa.

Lisätietoa artikkelista ja yhteydenotot: http://bit.ly/1hGXwhe
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs