Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Exilion ostaa Nokian pääkonttorikiinteistön

Exilion Capital Oy

Exilion ostaa Nokian pääkonttorikiinteistön

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2012 klo 12:25
Julkaisija: Exilion Capital Oy

Exilion Capital Oy:n hallinnoima Exilion Real Estate I Ky on tänään allekirjoittanut kauppakirjan Nokia Oyj:n pääkonttorikiinteistön ostamisesta 170 miljoonalla eurolla.

Espoon Keilaniemessä, osoitteessa Keilalahdentie 2–4 sijaitsevalla kiinteistöllä sijaitsevat vuosina 1996–2001 rakennetut kolme toimistorakennusta sekä niitä palveleva pysäköintitalo. Rakennusten vuokrattava pinta-ala on noin 48 000 m2, ja pysäköintitalossa on noin 1 250 autopaikkaa. Kauppa on tarkoitus saattaa päätökseen vuoden 2012 loppuun mennessä. Kaupan yhteydessä kaikista tiloista tehdään pitkäaikaiset vuokrasopimukset Nokia Oyj:n kanssa.

"Kiinteistö sopii laatunsa, sijaintinsa ja pitkäaikaisen vuokrasopimuksen vuoksi hienosti sijoitusstrategiaamme. Olemme ylpeitä tästä uudesta kumppanuudesta Nokian kaltaisen yhtiön kanssa. Kauppa lähes kaksinkertaistaa rahaston kiinteistökannan arvon. Etsimme rahastoon edelleen aktiivisesti uusia kiinteistökohteita. Tavoitteemme on myös perustaa uusia rahastoja”, Exilion Capital Oy:n toimitusjohtaja Ari Talja sanoo.

Lisätietoja 


Exilion Capital Oy 
Toimitusjohtaja Ari Talja, p. 050 5700 796

Exilion Capital Oy on neljän suomalaisen eläkevakuuttajan omistama kiinteistösijoitusten hallinnointiin erikoistunut yhtiö. Exilion Capital Oy:n hallinnoimat rahastot sijoittavat pääasiassa Suomen kasvukeskuksissa sijaitseviin toimitila- ja asuinkiinteistöihin.

Exilion Real Estate I Ky keskittyy sijoituksissaan riski- ja tuottotasoltaan maltillisiin kassavirtakohteisiin pääkaupunkiseudulla. Ennestään rahaston omistuksessa on 3 Helsingin keskustassa ja Ruoholahdessa sijaitsevaa toimisto-/hotellikiinteistöä joiden markkina-arvo on yhteensä noin 210 miljoonaa euroa.

www.exilion.fiJulkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs