Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » EQUITONE-JULKISIVULEVYT SAIVAT UUDET VÄRIT

Muotolevy

EQUITONE-JULKISIVULEVYT SAIVAT UUDET VÄRIT

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2014 klo 11:00
Julkaisija: Muotolevy

Muotolevy esittelee FinnBuild 2014 -messuilla suosittujen EQUITONE Pictura -julkisivulevyjen uudet, modernit värisävyt. Saatavana on nyt 20 vakiovärisävyä ja myös projektikohtaisia erikoisvärejä.

Uusi, raikas värikartasto on syntynyt useiden eurooppalaisten arkkitehtien ja Euroopan suurimman julkisivulevyvalmistajan Eternitin yhteistyönä. Keski-Euroopassa suosittu värimallisto on nyt myös suomalaisrakentajien käytössä.

Eternitin kuitusementistä valmistettuja Equitone-julkisivutuotteita maahantuo ja markkinoi Muotolevy Oy.

Muotolevy lanseerasi Equitone-julkisivulevyt Suomessa kaksi vuotta sitten.

”Niin arkkitehdit kuin rakentajatkin ovat ottaneet tuotteemme hyvin vastaan. Liikkeelle lähtö on ylittänyt asetetut tavoitteet. Kuitusementistä valmistettaville, korkeatasoisille Equitone-tuotteille on ollut selvästi tarvetta,” kertoo Muotolevyn tuoteryhmäpäällikkö Michael Lind.

”Uudet Pictura-värisävyt täydentävät valikoimaamme erinomaisesti. Uusi värikartasto sisältää muun muassa keltaisen ja vihreän eri sävyjä, joita on kysytty viime aikoina yhä enemmän. Hienoa, että voimme vastata kysyntään,” jatkaa Lind.

Equitone-tuoteryhmä sisältää neljä erilaista tuotetta. Valikoimassa on läpivärjättyjä, kuultomaalattuja ja struktuuripintaisia levyjä. Jokaisella levyllä on omanlaisensa rakenne ja värikartasto.

”Pictura on sileä ja mattapintainen julkisivulevy, jossa on UV-kovetettu polyuretaanipinnoite. Tuotteessa on myös antigraffitipinnoite, Equitone Pro, joka mahdollistaa toistuvasti graffitien poiston,” jatkaa Lind.


Lisätietoa julkisivulevyistä:

http://www.muotolevy.fi/rakennustuotteet/julkisivulevyt/
Esite: http://www.muotolevy.fi/wp-content/uploads/2012/07/Muotolevy_Equitone_esite_0814.pdf
Värikartta: http://www.muotolevy.fi/wp-content/uploads/2012/07/Muotolevy_Equitone_V%C3%A4rikartta_0814.pdf

 

Michael Lind, tuoteryhmäpäällikkö, puh.044 320 3584, michael.lind@muotolevy.fi

 

Muotolevy Oy on voimakkaasti kehittyvä rakennustuotteisiin ja -palveluihin keskittyvä yhtiö. Muotolevyn palvelutarjonta jakautuu kahteen pääluokkaan, Rakennustuotteisiin ja toimistojen Tilaratkaisuihin.
Muotolevy Rakennustuotteet -valikoimaan kuuluvat rakennus- ja julkisivulevyt sekä niiden kiinnitys- ja runkojärjestelmät sekä Pocket Door -liukuovet.
Muotolevy Tilaratkaisut tarjoaa muuntojoustavia seinä- ja alakattojärjestelmiä toimistoihin sekä julkisiin tiloihin. Tilaratkaisut-palvelukokonaisuus sisältää suunnittelun, asennuksen ja muutostyöt.www.muotolevy.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs