Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » EMC Talotekniikka Oy:n omistajapohja laajenee

EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikka Oy:n omistajapohja laajenee

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2011 klo 09:00
Julkaisija: EMC Talotekniikka


EMC Talotekniikka Oy:n omistajapohja laajenee

Valtion pääomasijoitusyhtiö Teollisuussijoitus ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera ovat tulleet EMC Talotekniikka Oy:n omistajiksi yhteensä 10 % osuudella. EMC Talotekniikka on valtakunnallisesti toimiva taloteknisiä ratkaisuja tuottava konserni. Omistajapohjan laajentuminen tukee yhtiön strategiaa kasvaa talotekniikka-alan johtavaksi toimijaksi Suomessa.

”Omistajapohjan suunnitelmallinen laajentaminen tukee alkuperäistä kasvustrategiaamme ja vahvistaa yhtiön pääomarakennetta entisestään. Strategiamme toteutumista edistää myös markkinan näkyvyyden paraneminen”, toteaa Vaaka Partnersin Ilkka Pentikäinen. Vaaka Partners (ent. Pohjola Capital Partners) on ollut yhdessä avainhenkilöiden kanssa yhtiön perustajaosakkaana ja toiminnan kehittäjänä vuodesta 2007.

Taloteknisten palveluiden kysyntä on kasvussa kun energian hinnan jatkuva nousu luo yhtiölle uusia markkinoita. ”Talotekniikalla on merkittävin vaikutus asiakkaidemme kiinteistöjen sisäolosuhteiden ja energiankulutuksen hallinnassa”, kertoo EMC Talotekniikan toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen.

”Tulevaisuudessa energiatehokkaiden ratkaisujen rooli korostuu rakentamisessa. Uskomme että EMC pystyy hyvin vastaamaan tähän haasteeseen”, kommentoivat Eteran yritysrahoituksesta vastaava yksikön päällikkö Elina Lehtonen ja Teollisuussijoituksen johtaja Kimmo Viertola.

Lisätietoja:
Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 911 2448 
Ilkka Pentikäinen, partner, Vaaka Partners Oy, puh. 0400 217 671
Elina Lehtonen, yksikön päällikkö, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera, puh. 044 534 3047
Kimmo Viertola, johtaja, Suomen Teollisuussijoitus Oy, puh.  050 309 2734


Liitetiedostot

EMC Talotekniikka Oy on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava konserni. Konserni on muodostunut vuonna 2007 liittämällä yhteen merkittäviä alueellisia yhtiöitä, joista vanhimmat on perustettu 1925. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Etelästä Pohjoiseen. Liikevaihtomme oli vuonna 2009 64 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 350. Osaamisemme muodostuu neljästä valtakunnallisesta liiketoimintayksiköstä, jotka ovat talotekniikka, linjasaneeraus ja korjausrakentaminen, tekniset palvelut sekä tuotteet ja esivalmisteet. Panostamme voimakkaasti asiakaspalveluun ja toimintamallien kehittämiseen sekä kunnioitamme ympäristöä kaikissa palveluissamme ja ratkaisuissamme. Konserniyhtiöiden palkittuja innovaatioita vuonna 2009 olivat esivalmisteratkaisut Tee Parannus -ohjelmassa sekä Vuoden putkiremonttikisan voitto. www.emctalotekniikka.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs