Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » EMC Talotekniikka Oy:n nimitysuutiset

EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikka Oy:n nimitysuutiset

Nimitys.
Julkaistu: 14.09.2012 klo 10:16
Julkaisija: EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikka Suomi Oy Etelä-Suomen alueyksikössä on tehty seuraavat nimitykset.

Tomi Leinikka on nimitetty 13.8. alkaen LV-projektipäälliköksi Etelä-Suomen talotekniikka-liiketoimintayksikköön. Hän on aikaisemmin toiminut mm. YIT Kiinteistötekniikassa ja Amplit Oy:ssä.
 
Jussi Saari on nimitetty 1.8. alkaen LV-urakoinnin asennuspäälliköksi Etelä-Suomen talotekniikka-liiketoimintayksikön LV-osastolle. Hän on toiminut aikaisemmin LV-osaston projektipäällikkönä.

Roope Mutenia on nimitetty 1.8. alkaen Sähkön projektipäälliköksi. Hän on aikaisemmin toiminut Lemminkäinen Talotekniikka Oy:ssä.

Liitetiedostot

EMC Talotekniikka Oy on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava valtakunnallinen konserni. Se muodostui vuonna 2007, kun merkittäviä alueellisia yhtiöitä liitettiin yhteen. Niistä vanhimmat on perustettu 1925.
Yrityksen liikevaihto vuonna 2011 oli 72 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 500.

Osaaminen muodostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, jotka ovat talotekniikka, linjasaneeraus ja korjausrakentaminen, tekniset palvelut sekä asiantuntijapalvelut ja tuotteet. Konserniyhtiöiden palkittuja innovaatioita vuonna 2009 olivat esivalmisteratkaisut Tee Parannus -ohjelmassa sekä Vuoden putkiremonttikisan voitto. www.emctalotekniikka.fi


EMCn talotekniikka-liiketoiminta tarjoaa luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin, kun halutaan parantaa kiinteistön energiankulutuksen hallintaa tai muuten rakentaa ja kehittää toimintaympäristön laatua ja tehokkuutta. Talotekniikan KVR-projektit, LV-, IV- ja sähköprojektit, turva- ja telejärjestelmät sekä liike- ja toimistotilojen ja teollisuuskiinteistöjen talotekninen korjausrakentaminen toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs