Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » EMC Talotekniikka ja SOL Palvelut yhteistyöhön

EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikka ja SOL Palvelut yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2015 klo 11:20
Julkaisija: EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikka ja monipalveluyritys SOL Palvelut ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kumppanuuden myötä yritykset tarjoavat asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Yhteistyön tavoitteena on tuottaa molempien yritysten asiakkaille konkreettista lisäarvoa kiinteistön huollossa.

­ – Missiomme on vahvistaa palveluillamme asiakkaidemme yrityskuvaa. Palvelumme helpottavat asiakkaan arkea ja ovat kokonaiskustannuksiltaan markkinoiden kustannustehokkaimmat. EMC Talotekniikka tunnetaan markkinoilla laadukkaana urakoitsijana. Yhteistyöstä käytyjen keskustelujen jälkeen tuntui luontevalta viedä ajatukset käytäntöön, kertoo SOL Palveluiden palvelujohtaja Lauri Leppä.

EMC Talotekniikalla yhteistyön voimaan uskotaan vahvasti. EMC Talotekniikka tuo mukanaan vahvan osaamisen kiinteistötekniikassa ja energiatehokkuudessa urakoinnin lisäksi, kun taas SOL Palvelut muun muassa kiinteistöjen valvonnan laajenemisen ympäri vuorokautiseksi vuoden jokaisena päivänä.

– Jaamme SOL Palveluiden kanssa yhteiset arvot. Yhteistyö asiakkaamme eduksi on siten meille luonteva valinta. Olemme molemmat olemassa vain asiakastamme varten, toteaa EMC Talotekniikka Oy:n Teknisten Palveluiden liiketoimintajohtaja Petri Bemeleit.

SOL Palvelut on suomalainen perheyhtiö, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä.

Lisätiedot:

Petri Bemeleit, liiketoimintajohtaja/Tekniset Palvelut
EMC Talotekniikka Oy
040 630 9441
petri.bemeleit(a)emctalotekniikka.fi

Lauri Leppä, asiakkuus- ja kehitysjohtaja
SOL Palvelut Oy
040 350 3765
lauri.leppä(a)sol.fi 

EMC Talotekniikka on erikoistunut monipuolisiin talotekniikan palveluihin kuten rakennusautomaatiojärjestelmiin, sähkö-, LVI- ja teleteknologiaan, linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen sekä teknisiin palveluihin.  Yhtiö on osa kansainvälistä Royal Imtech -konsernia. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli 82 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 400 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs