Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » EMC Ematoriin uusi liiketoimintajohtaja

EMC Talotekniikka

EMC Ematoriin uusi liiketoimintajohtaja

Nimitys.
Julkaistu: 10.10.2014 klo 10:10
Julkaisija: EMC Talotekniikka

EMC Talotekniikka on valinnut linjasaneerauksen uudeksi liiketoimintajohtajaksi rakennustekniikan insinööri Tom Lindborgin. Hän aloittaa tehtävässä Juha Silovaaran siirtyessä pois EMC Ematorin palveluksesta.

Tom Lindborg siirtyy EMC Ematoriin Suomen Talokeskuksen rakennuttamis- ja valvontaosaston osastopäällikön tehtävistä. Hänen vastuullaan on ollut Suomen Talokeskuksen rakennuttamisen johtaminen ja kehittäminen sekä johtoryhmän jäsenenä osaltaan kehittänyt Suomen Talokeskuksen toimintaan. Lindborg aloittaa tehtävässään 3.11.2014.

”Siirryn nyt pöydän toiselle puolelle. Tähän asti olen auttanut taloyhtiöitä valitsemaan järkevimmän ratkaisun linjasaneeraukseen. Töiden käynnistyttyä olen rakennuttajakonsultin roolissa valvonut rakennushankkeiden läpimenon ja ollut tukena valvomassa taloyhtiön etuja. Tämä kokemus auttaa ymmärtämään EMC Ematorin roolin ja vastuut linjasaneerausurakoissa”, sanoo EMC Emator Oy:n uusi liiketoimintajohtaja Tom Lindborg.

Laadukkaita peruskorjauksia jo yli 30 vuotta

EMC Emator on tehnyt putkiremontteja yli 30 vuotta. Tänä aikana on kertynyt parisataa laadukkaasti saneerattua kohdetta, joissa on tuhansia huoneistoja.

Isännöintiliiton teettämän vuosien 2010–2013 putkibarometrin mukaan EMC Emator Oy on valittu kolme kertaa peräkkäin Suomen parhaimmaksi putkiremontoijaksi. Yritys sai parhaan yleisarvosanan ja nousi ykköseksi neljällä tärkeimmällä mittarilla mitattuna: paras asiakaspalvelu, paras kustannusten ennakoitavuus ja paras tekninen laatu sekä parhaat tuotteet ja ratkaisut

”Saamamme palaute asukkailta tukee barometrin tuloksia. Meitä on kiitelty laadukkaasta työstä ja kustannusten pitämisestä sovitussa. Sen lisäksi olemme osanneet ottaa asukkaat erinomaisesti huomioon. Uskomme Tom Lindborgin tuovan lisäarvoa linjasaneerauksien vaativiin haasteisiin”, sanoo EMC Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Teemu Hausen.

Tänä syksynä EMC Emator on saanut uusia merkittäviä hankkeita. Kolmessa suurimmassa kohteessa pääkaupunkiseudulla on yhteensä yli 700 asuntoa. Ne peruskorjataan perinteisellä tavalla. Jyväskylässä alkaa syksyn aikana kaksi uutta hanketta. Hankkeiden yhteisarvo on yli 23 M€.

”Uudet kohteet takaavat perustyökannan vuoteen 2016 saakka”, kertoo Hausen.

Lisätietoja:

Teemu Hausen, toimitusjohtaja, EMC Talotekniikka Oy, puh. 050 385 3321, teemu.hausen@emctalotekniikka.fi

 

Liitetiedostot

EMC Emator Oy on vuonna 1982 perustettu arvokiinteistöjen korjausrakentamiseen ja asuntojen linjasaneerauksiin erikoistunut yritys. Yritys toimii koko maassa. Toimipisteet ovat Helsingin Konalassa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Jyväskylässä. EMC Emator työllistää noin 90 henkilöä.

EMC Emator Oy on osa EMC Talotekniikka Oy:tä, joka on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava valtakunnallinen konserni. www.emctalotekniikka.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs