Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » EMATOR ON JÄLLEEN KIRKKAASTI PARAS PUTKIREMONTOIJA – KOLMAS KERTA TODEN SANOO

EMC Talotekniikka

EMATOR ON JÄLLEEN KIRKKAASTI PARAS PUTKIREMONTOIJA – KOLMAS KERTA TODEN SANOO

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2013 klo 09:04
Julkaisija: EMC Talotekniikka

EMC Emator Oy on Isännöintiliiton vuoden 2013 putkibarometrin mukaan Suomen kirkkaasti paras putkiremontoija. Yritys sai sekä parhaan yleisarvosanan että nousi ykköseksi jokaisessa neljässä mitatussa tekijässä. Kaikissa näissä arvioinneissa keskiarvo myös nousi viime vuodesta ollen nyt liki neljä, asteikolla 1-5.

EMC Ematorin tuoreessa putkibarometrissa saama ykkössijaan oikeuttava yleisarvona kipusi edelleenkin viime vuodesta, ollen nyt 3,82.

Parhaat pisteet (4,0) yritys sai tuotteiden teknisestä laadusta, palvelun laadusta sekä aikataulujen pitävyydestä. Parhaat pisteet tuli myös (3.8) kustannusten ennakoitavuudesta. Näissä kaikissa parannus viime vuoteen on merkittävä. Suurin ero kilpailijoihin nähden syntyi palvelun laadussa, jossa Ematorin saama keskiarvo oli 4,00 kun se toiseksi parhaalla jäi 3,59:een ja heikoimmalla 3,11:een. Selkeästi muita enemmän EMC Ematorille annettiin kaikissa arvioissa erinomaisia arvosanoja.

– Saamamme palaute asukkailta tukee barometrin tuloksia. Meitä on kiitelty laadukkaasta työstä, kustannusten pitämisestä, joidenka lisäksi olemme osanneet ottaa asukkaat erinomaisesti huomioon, kiteyttää toimialajohtaja Juha Silovaara EMC Ematorista.

Laadukkaasti yli 31 vuotta
EMC Emator on tehnyt putkiremontteja yli 31 vuotta. Tänä aikana on kertynyt jo pitkälle toista sataa korkealaatuisesti saneerattua kohdetta, joissa on tuhansia laadukkaasti toteutettuja huoneistoja.
– Olemme luonnollisesti taas erittäin tyytyväisiä putkibarometrin tuloksiin. Meidän tapamme tehdä putkiremontteja on korostaa laatua, nopeutta ja asiakasystävällisyyttä. On todella hienoa, että olemme pystyneet nostamaan edelleenkin korkeaa laatuamme. Tämä on nyt kolmas kerta peräkkäin, meillä on sitoutunut ja motivoitunut henkilöstö, suuri kiitos tästä kaikesta kuuluu heille, toteaa Silovaara.

Korkeiden arvosanojen lisäksi barometri kertoo Silovaaran mielestä EMC Ematorin kohdalla vahvasti todellisuudesta, ei tyhjistä mielikuvista.

– Barometrin mukaan yrityksemme valtakunnallinen tunnettavuus ei edelleenkään ole kovin hyvä. Niinpä niillä, jotka ovat toimintaamme arvioineet, täytyy olla meistä todellista kokemusta.

Isännöintiliiton putkibarometriin vastasi 287 isännöitsijää tämän vuoden toukokuussa.

Lisätiedot:

Toimialajohtaja Juha Silovaara, puh. 0400 801 272, juha.silovaara@emctalotekniikka.fi
EMC Emator Oy, Hankasuontie 9, 00390 Helsinki, www.emctalotekniikka.fi

EMC Ematorin arvokiinteistöjen korjausrakentamisen ja linjasaneerauksen referenssikohteita:

Pääkaupunkiseudulla:
As. Oy Otsontornit, Otsolahdentie 16, Espoo
RK-Hanke Degerö, Jussaarenkuja 1-5, Laajasalontie 27 ja Aarholmankuja 4, Helsinki
As. Oy Naapurintie 6, 8 ja 10, Helsinki
As. Oy Paatsamatie 6-8, Helsinki
As. Oy Vuorimiehenkatu 21, Vuorimiehenkatu 21, Helsinki
As. Oy Vaskirinne, Ukonkivenpolku 4, Vantaa

Jyväskylässä:
As. Oy Säästövuori, Rasinkatu 1-3, Jyväskylä
As. Oy Ilmarisenkulma, Yrjönkatu 5, 40100 Jyväskylä

EMC Emator Oy on osa EMC Talotekniikka Oy:tä, joka on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava valtakunnallinen konserni.
EMC Emator Oy on vuonna 1982 perustettu niin arvokiinteistöjen korjausrakentamiseen kuin asuntojen linjasaneeraustoimintaan erikoistunut yritys. Yritys toimii koko maassa, toimipisteet ovat Helsingin Konalassa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Jyväskylässä. EMC Emator työllistää noin 90 henkilöä.

EMC Talotekniikka siirtyi hollantilaisen Royal Imtech N.V:n omistukseen vuoden 2012 lopussa.
EMC Talotekniikka yltää tänä vuonna yli 106 miljoonan euron liikevaihtoon. Yhtiössä on 580 työntekijää.

Imtech on Euroopan kolmanneksi suurin talotekniikkayhtiö, Ruotsissa se on suurin, Norjassa toiseksi suurin ja Suomessa neljänneksi suurin.
Royal Imtech on jättiyhtiö. Sillä on 29 000 työntekijää ja sen liikevaihto on runsaat viisi miljardia euroa. Yhtiö tuottaa erilaisia teknisiä palveluita, kuten sähköratkaisuja sekä informaatiotek-nologia-, energia-, ympäristö-, vedenkäsittely- ja infrarakentamisen palveluita. Se on listattu Amsterdamin pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs