Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » ElectroCityyn avautui Turun suurin yhteisöllinen työtila

Turun Teknologiakiinteistöt Oy

ElectroCityyn avautui Turun suurin yhteisöllinen työtila

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2015 klo 09:35
Julkaisija: Turun Teknologiakiinteistöt Oy

ElectroCityyn avautui marraskuun alussa Turun suurin yhteisöllinen työtila, Werstas. Jopa 200 henkilölle työ- ja neuvottelutiloja tarjoava Werstas saattaa erilaisia ja erikokoisia yrityksiä yhteen uudenlaisten toimitilaratkaisujen avulla. Werstaan 3000 neliömetrin tilat on suunniteltu siten, että ne kannustavat ihmisiä verkostoitumaan ja löytämään uusia yhteistyösuhteita.

Werstas on Turun Teknologiakiinteistöjen kehittämä toimitila- ja palvelukokonaisuus, josta yritysten on mahdollista vuokrata työhuoneita, työpisteitä tai mobiilijäsenyyksiä, jotka oikeuttavat työskentelyyn Werstaan työkahviloissa. Joustavat tilat ja erilaiset tuotteet alentavat kynnystä toimitilojen vuokraamiseen ja pienentävät yrityksen kustannusriskiä.

– Kokemuksemme mukaan kysyntää tämän kaltaisille tiloille on runsaasti. Monille yrityksille on etua, että samoissa tiloissa toimii myös muita yrityksiä, joiden kanssa lähteä valloittamaan maailmaa. Yhteiset tilat voivat myös synnyttää arvokkaita asiakas- tai yhteistyösuhteita toimijoiden välille, kertoo Turun Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Yhteisöllisyys ja palvelut kiinteistösijoittamisen kansainvälisiä trendejä

Maailmalla yhteisölliset toimitilat ovat eräs kiinteistösijoittamisen suurimmista trendeistä.

– Sijoittajat etsivät aina uusia tapoja toimia ja saada lisäarvoa. Yhteisöllisyys on ollut ihmisten arkea aina. Kiinteistöt ja niiden mahdollistamat toimintatavat eivät vain ole tukeneet tätä, mutta nyt tilanne on muuttunut, sanoo Lehtinen.

Werstaassa yhteisöllisyydestä ja arjen sujumisesta vastaa Werstaan henkilökunta, jonka tehtävänä on huolehtia paitsi ympäristön ja laitteiden toimisesta myös varmistaa, että Werstaassa toimivien yritysten toiveet kuullaan toimintaa ja palveluita kehitettäessä.

– Kiinteistön omistaminen seinineen ei ole enää kiinteistösijoittamisen keskiössä, vaan pinnalle on noussut toimintaympäristö palveluineen. Tätä trendiä me Turun Teknologiakiinteistöissä haluamme tuoda myös turkulaisten ulottuville, Lehtinen jatkaa.

Lisätietoja:
Mikko Lehtinen, toimitusjohtaja puh. 0400 960 626
Terhi Marin, viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö, puh. 044 907 4151

Werstaan avajaisia vietetään tiistaina 10.11. klo 14.00-17.00 (os. Tykistökatu 4, B-porras, 4. kerros). Lehdistön edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen.

Liitetiedostot

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkissa ja Turun ydinkeskustan alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueiden kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:llä on noin 132 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, ja tilojen keskimääräinen käyttöaste on 94,8 prosenttia. Yhtiön omistavat Turun kaupunki, Turun Seudun Osuuspankki, Eläkevakuutusyhtiö Veritas, Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet ja Stiftelsen för Åbo Akademi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs