Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Betoniyritykset joukolla mukaan harmaata taloutta torjumaan

Rakennusteollisuus RT

Betoniyritykset joukolla mukaan harmaata taloutta torjumaan

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2012 klo 13:19
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

Betoniteollisuus ry

Betoniteollisuus ry haluaa edistää rehtiä kilpailua ja toiminnan läpinäkyvyyttä. Järjestö suosittelee, että sen jäsenyritykset liittyisivät tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava Kumppani -ohjelmaan ja edellyttäisivät myös aliurakoitsijoiltaan ja toimittajiltaan ohjelmaan liittymistä. Palvelun avulla tilaajien on vaivatonta selvittää yrityksistä tilaajavastuulain edellyttämät tiedot.

Tällä hetkellä 27 Betoniteollisuus ry:n 46 jäsenliikkeestä on palvelun piirissä. Mukana olevat jäsenliikkeet kattavat betoniteollisuuden liikevaihdosta kolme neljäsosaa. Yhdistyksen toimitusjohtaja Olli Hämäläinen pitää tärkeänä, että kaikki lähtisivät mukaan.

”Rakennusalan keskeisenä toimittajana betoniteollisuus haluaa osaltaan torjua kaikin käytössään olevin keinoin harmaata taloutta. Suomen Tilaajavastuu Oy:n ylläpitämä Luotettava Kumppani -palvelu on yrityksille edullinen ja tehokas tapa osoittaa tilaajavastuuvelvoitteiden olevan kunnossa. Palveluun kuuluminen maksaa toimittajalle 70 euroa vuodessa ja on asiakkaille maksuton”, Hämäläinen kertoo.

Tavoitteena kattava tilaajavastuurekisteri myös betonialan yrityksistä

”Yhteistyö Betoniteollisuus ry:n kanssa antaa meille edellytykset luoda kattava toimittajarekisteri myös betonialan yrityksistä. Yhteistyöstä hyötyvät sekä pääurakoitsijat että aliurakoitsijat ja toimittajat koska kaikkien työtaakkaa helpotetaan”, toteaa Suomen Tilaajavastuu Oy:n toimitusjohtaja Lars Albäck.

Tilaajavastuu.fi on verkkopalvelu tilaajavastuulain edellyttämien tietojen raportointiin. Palvelusta tilaajat saavat maksuttomat tilaajavastuu-raportit Luotettava Kumppani -ohjelmaan liittyneistä yrityksistä. Ajantasaiset dokumentit ovat sähköisessä muodossa eikä niitä ole mahdollista esimerkiksi väärentää. Luotettava Kumppani -yritys valtuuttaa Suomen Tilaajavastuu Oy:n hakemaan muun muassa vakuutusyhtiöiltä työ- ja yrittäjäeläkemaksutiedot.

Tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava Kumppani -ohjelmassa on mukana noin 7500 yritystä, ja ilmaisen Raportit-palvelun käyttäjiä on tällä hetkellä noin 13 000.

Lisätietoja:
Olli Hämäläinen
Betoniteollisuus ry
Gsm: 050-1513
Lars Albäck Toimitusjohtaja, Suomen Tilaajavastuu Oy
Puh. 040 - 503 3672 Lars.alback@tilaajavastuu.fi

RTT Betoniteollisuustoimialan/Betoniteollisuus ry:n jäseniksi ovat järjestäytyneet kaikki maamme merkittävät alan yritykset. Se on Rakennusteollisuus RT ry:n ja Elinkeinoelämän Keskusliitto EK ry:n jäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs