Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Amiedu ja Caverion Industria Oy kumppanuuteen

Amiedu

Amiedu ja Caverion Industria Oy kumppanuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: Amiedu

Amiedu on solminut kumppanuussopimuksen Caverion Industria Oy:n kanssa. Caverion Industria tarjoaa teollisuuden aloille tuotantolaitosten kunnossapito- ja investointipalveluita. Kumppanuussopimuksen tavoitteena on Caverion Industrian kilpailukyvyn varmistaminen osaavalla henkilöstöllä.

Amiedun ja Caverion Industrian yhteistyö laajenee strategiseksi osaamisen kehittämisen kumppanuudeksi. Amiedu on jo aikaisemmin toteuttanut Caverion Industrialle yksittäisiä koulutuksia ja koulutusportaalin, joka on yksilöity vastaamaan Caverion Industrian osaamistarpeita.

- Saamme Amiedun avulla ohjattua osaamisen kehittämisen organisointia yhdensuuntaiseksi. Se tukee erinomaisesti koko Caverionin strategiaa. Sopimuksen kulmakiviä on helppous, joka johtuu keskitetystä tekemisestä. Strategialähtöinen osaamisen kehittäminen ja yksittäiset koulutukset ovat osa kokonaisuutta, Caverion Industrian henkilöstöjohtaja Veikko Niemi kertoo.

 - Saamme Amiedusta ammatillisen osaamisen kehittämisen lisäksi esimiestyöhön, johtamiseen ja organisaation kehittämiseen liittyvää tukea ja valmennusta, täydentää Caverion Industrian henkilöstön kehittämispäällikkö Marjo-Riitta Alarova.

Amiedu tarjoaa palveluitaan valtakunnallisesti, mikä tarkoittaa, että Caverion Industrian työntekijöille voidaan järjestää lähiopetuspäiviä työpaikkakuntien lähelle. Caverion Industrian henkilöstöstä vain hieman yli kymmenen prosenttia työskentelee pääkaupunkiseudulla.

- Saamme palvelut tasalaatuisesti ympäri Suomen ja mahdollisten lähikoulutuspäivien kustannukset pysyvät järkevinä, toteaa henkilöstöjohtaja Veikko Niemi. Se on meille ratkaisevan tärkeää.

Amiedu on jo aiemmin solminut kumppanuussopimuksen myös Caverion Suomi Oy:n kanssa.

- Amiedu tarjoaa Caverionille laajasti strategialähtöisiä osaamisen kehittämisen palveluita. Nyt solmittu kumppanuus Caverion Industrian kanssa antaa mahdollisuuden tukea Caverionin yhteistä strategiaa tehokkaasti liiketoiminnan tavoitteista alkaen, sanoo Amiedun avainasiakaspäällikkö Kirsi Talikainen.

 - Amiedun laaja panostus teollisuuskoulutukseen oli myös ratkaiseva tekijä, miksi lähdimme syventämään yhteistyötämme. Me odotamme pystyvämme raportoinnin kautta seuraamaan myös koulutusten vaikuttavuutta, mikä normaalisti on haaste, toteaa Veikko Niemi.

 

Koulutusportaali intranetissa

Amiedu on toteuttanut Caverion Industrialle koko henkilökunnalle tarkoitetun helppokäyttöisen koulutusportaalin intranetiin. Se sisältää kaikki koulutusten hallintaan liittyvät palvelut koulutustarjonnasta ilmoittautumiseen ja raportointiin. Prosessi vietiin läpi Amiedun ICTLuotsi™-kehittämistyökalun avulla.

- Koulutusportaali on käytössä ja se on todettu hyvin toimivaksi. Nyt lähinnä laajennamme käyttäjämääriä, kertoo henkilöstön kehittämispäällikkö Marjo-Riitta Alarova.

 

Amiedu on muutoksen tukena

Muuttuvassa työympäristössä jo mukana pysyminen edellyttää sitä, että pystymme kehittämään henkilöstä, toteaa Veikko Niemi.

- Rekrytoinneissa voi tulla jo lähitulevaisuudessa haasteita löytää osaajia teollisuuden palvelukseen. Osaamisen kehittäminen antaa meille myös mahdollisuuksia erottautua myönteisesti työnhakijoiden silmissä. Henkilöstömme ikärakenne antaa aiheen miettiä, kuinka tuotamme nykyiset ja uudet palvelut tulevaisuudessa ja mitä siihen tarvitaan.

 

Lisätietoja:

Veikko Niemi, henkilöstöjohtaja
Caverion Industria Oy
veikko.niemi(at)caverion.fi

Kirsi Talikainen, avainasiakaspäällikkö
Ami-säätiö, Amiedu
kirsi.talikainen(at)amiedu.fi

Liitetiedostot

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. www.amiedu.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs