Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » Adi Kalusteet tuo markkinoille avotoimiston ääniä tehokkaasti vaimentavan CalandoTM-akustiikkaseinäkkeen

Adi Kalusteet Oy

Adi Kalusteet tuo markkinoille avotoimiston ääniä tehokkaasti vaimentavan CalandoTM-akustiikkaseinäkkeen

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2013 klo 10:04
Julkaisija: Adi Kalusteet Oy

Toimistojen suurin sisäympäristöongelma on melu. Moni avotoimistossa työskentelevä kokeekin äänekkään työympäristön stressaavana ja keskittymistä haittaavana. Adi Kalusteet tuo nyt markkinoille uudenlaisen CalandoTM-akustiikkaseinäkkeen, joka testatusti vaimentaa toimiston ääniä.

Adi on kehittänyt jo pitkään toimisto- ja julkitilakalusteita erilaisiin tiloihin ja perehtynyt akustiikan haasteisiin.  Avotoimiston huoneakustiikka on hyvä silloin, kun puheen erotettavuus työpisteiden välillä on alhainen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi keskustelu tai radion ääni kuuluu vaimeana työpisteestä toiseen.

”Lähdimme suunnittelemaan uutta akustiikkaseinäkettä puhtaalta pöydältä. Halusimme luoda tuotteen, joka tarjoaa aiempaa paremman työrauhan äänekkäässä toimistoympäristössä toimiville. Sekä testitulokset että omalta koeryhmältä saamamme palaute kertovat, että olemme onnistuneet tässä haastavassa tehtävässä”, sanoo Adi Kalusteet Oy:n yksikönjohtaja Kimmo Fagerlund.

CalandoTM-akustiikkaseinäkkeen vaimennustehon testasi Työterveyslaitos. Sen mittaukset osoittivat seinäkkeen olevan parhaan mahdollisen eli A-luokan äänenvaimennusvaatimukset täyttävä tuote. Erityisesti matalien taajuuksien vaimennus todettiin erinomaiseksi.

”Moni työntekijä kokee avotoimiston voimakkaiden taustaäänten haittaavan työntekoaan. Uusi seinäkkeemme soveltuu  erityisen hyvin esimerkiksi puhelinmyyntitiimien työtiloihin tai vaikkapa eristämään äänekäs tulostin yleisissä tiloissa”, toteaa Kimmo Fagerlund.

CalandoTM-akustiikkaseinäke on suunniteltu muunneltavaksi. Verhoilumateriaalit ovat vaihdettavat, ja asiakas voi valita ne joko Adin tarjoamista väri- ja materiaalivaihtoehdoista tai käyttää oman toimiston ilmeeseen sopivia tekstiilejä. Rakenteissa käytetään vain ekologisia, kierrätettäviä materiaaleja eikä materiaalien pintakäsittelyä tarvita. Seinäke voidaan on myös verhoilla uudelleen. CalandoTM -akustiikkaseinäke on nopea asentaa, joten sillä on helppo muuttaa toimiston ilmettä.

Seinäkettä on tarjolla kahden kokoisena: 400 x 1650 x 155 tai 800 x 1650 x 155. Lisäksi saatavana on
155 x 1650 x 155 -kokoinen kulmapala.

CalandoTM-akustiikkaseinäkkeelle on haettu kattavaa patenttia. Adin tuotteet muotoillaan ja valmistetaan Suomessa.

 

Lisätiedot:

Adi Kalusteet Oy
Yksikönjohtaja Kimmo Fagerlund
P. 02 737 5010

www.adi.fi

Liitetiedostot

Adi Kalusteet Oy on suomalainen toimisto-, julkitila- ja myymäläkalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Sen toiminnassa yhdistyvät perinteinen puusepäntaito, pitkä kokemus, nykyaikaisen tekniikan hyödyntäminen ja innovatiivisten suunnittelijoiden näkemys. Adin laajaan vakiomallistoon kuuluu laadukkaita työtuoleja, työpöytä- ja säilytyskalustersarjoja sekä väliseiniä. Lisäksi Adilla on tarjolla monipuolinen ja moderni valikoima erilaisia neuvottelu- ja oleskelukalusteita. Yritys on perustettu vuonna 1979, ja sen palveluksessa on 30 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs