Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kiinteistöt » ACO Modular lattiakourut pitävät ritilänkannet turvallisesti paikallaan vaativassakin käytössä

ACO Nordic Oy

ACO Modular lattiakourut pitävät ritilänkannet turvallisesti paikallaan vaativassakin käytössä

Artikkeli.
Julkaistu: 13.02.2012 klo 09:14
Julkaisija: ACO Nordic Oy

Autotalo Laakkosen Hämeenlinnan korjaamohalli laajenee ja uudistuu keväällä 2012. Koko betonirunkoisen laajennusosan sekä vanhan betonipilareilla lepäävän hallin noin 1 500-neliöiset lattiapinnat uusitaan ja laatoitetaan.


Korjaamotilojen likavedet johdetaan pois korjaamohallista ACO Stainless lattiakourujärjestelmän avulla. Järjestelmässä käytetään ACON perinteistä stainless-modular-ajattelua sekä erityisesti korjaamokäyttöön suunniteltuja, nerokkaita valurautakansistoja. Kourut ovat myös perinteisiä malleja matalammat.


– Valurautakansien oma lukitusjärjestelmä takaa sen, etteivät kovan käytön kohteeksi joutuvat kannet pääse heilumaan. Kourujen huoliteltu lopputulos on myös laadukasta toisin kuin perinteisissä hitsaamalla liitetyissä kouruissa, joihin jää helposti epätasaisuuksia liitoskohtiin. Matalat kourut helpottivat myös osaltaan asennustyötä, kertoo työmaapäällikkö Jani Lehikoinen Autokiinteistöt Laakkoselta, joka omistaa valtaosan yrityksen korjaamoista eri puolilla Suomea.


Hämeenlinnan korjaamohalliin tulee kova päivittäinen liikenne. Korjaamoon tulee kaikkiaan 22 autonosturipaikkaa.


– Rasitusta lisäävät vesi, jää, hiekka, suola, öljy ja muu lika, joita ajoneuvojen mukana tulee aina. Siksi kourujen on oltava kulutusta kestäviä, toimivia ja turvallisia käyttäjille, Lehikoinen muistuttaa.


Yhtenäiset pitkät kourut
Kansien paikallaan pysymiselle asettaa omat paineensa myös se, että pisimmät kourut kulkevat hallin suuntaisesti ja kattavat pituudesta noin kolme neljäsosaa, eli ovat monta kymmentä metriä pitkiä. Oven suussakin olevat lyhimmät kourut ovat yli neljä metriä pitkiä.


ACOn tuotteisiin päädyttiin Putki-Suomalainen Oy:n tekemän kilpailutuksen kautta.


– Kansiratkaisu vaikutti erittäin hyvältä, ja tuote oli kokonaisuutena sellainen, jonka myös tilaaja hyväksyi. Valurautakansissa on pienet valumisaukot, etteivät mutterit ja työkalut pääse putoamaan kouruun, mutta vesi ja kura kulkevat hyvin. Säännöllisin välein kouruissa on hiekanerotuskaivo helposti puhdistettavalla sangolla ja tämän jälkeen vedet johdetaan öljynerotuskaivon kautta kaupungin viemäröintijärjestelmään, kertoo toimitusjohtaja Seppo Suomalainen Putki-Suomalainen Oy:stä


Korjaamohallin laajennus- ja korjaustyö aloitettiin kesällä 2011 ja se valmistuu maaliskuun 2012 loppuun mennessä. Vuonna 1960 Joensuussa toimintansa aloittaneella monimerkkisellä Autotalo Laakkosella on autoliikkeitä Uudeltamaalta Kainuuseen. Konserni työllistää yli tuhat autoalan ammattilaista.

Lisätiedot: Anssi Mustonen. myyntipäällikkö, puh. 050 3514 803, anssi.mustonen@aco-nordic.fi

 

Liitetiedostot

ACO Nordic on osa maailmanlaajuista, Saksassa vuonna 1946 perustettua ACO-konsernia, johon kuuluu 40 itsenäistä yhtiötä ympäri maailman. ACOn tuotteita valmistetaan 31 tuotantolaitoksessa 13 eri maassa. Taustalla on perheyritys, jolle muutkin arvot kuin taloudellinen tuotto ovat tärkeitä. Näitä ovat esimerkiksi toiminta paremman ympäristön ja huomisen puolesta. Toiminta Suomessa on alkanut vuonna 1989 Plastmo-sadevesijärjestelmien sekä valokatteiden myynnillä. ACO nimellä on toimittu Suomessa vuodesta 2004 lähtien. Tänä päivänä ACO tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman innovatiivisia, laadukkaita ja yhteensopivia rakennusalan tuotteita. Esteettisyys kuuluu hyvään arkkitehtuuriin ja siksi myös ACOn tuotteet ovat sopusoinnussa ympäristön kanssa. Lisätietoa: www.aco-nordic.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs