Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kemianteollisuus » Kotimaista Cleantech-osaamista kodin pintojen puhdistamiseen – ainutlaatuiset puhdistustuotteet lanseerattu Suomessa!

EnsioTec

Kotimaista Cleantech-osaamista kodin pintojen puhdistamiseen – ainutlaatuiset puhdistustuotteet lanseerattu Suomessa!

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2015 klo 09:15
Julkaisija: EnsioTec

Suomalainen EnsioTec Oy on lanseerannut markkinoille ainutlaatuista teknologiaa hyödyntävät ja ympäristöystävälliset puhdistustuotteet kodin eri pintojen puhdistamiseen. Avalon®-pinnoittavat puhdistustuotteet tuovat nanoteknologian hyödyt kotitalouksien käyttöön!

EnsioTecin ansiosta teollisuudessa käytettävät puhdistusmenetelmät on saatu jalostettua kuluttajatuotteiksi ja joka kodin käyttöön. Ainutlaatuiset ekologiset Avalon®-pintaratkaisut ovat huippuluokan kotimaisen teknologia- ja Cleantech-osaamisen tulosta!

Puhdistaa, desinfioi ja pinnoittaa yhdellä kertaa

Uudet, vastikään lanseeratut Avalon®-puhdistustuotteet soveltuvat lähes kaikille kodin pinnoille! Samalla kun tuote puhdistaa ja desinfioi käsiteltävän pinnan, se muodostaa kemiallisen pinnoitteen. 

Pinnoitteen avulla kodin pinnoista tulee helposti puhdistettavia sekä vettä, likaa ja rasvaa hylkiviä. Pintojen kemiallinen ja mekaaninen kestävyys paranevat, naarmuuntuminen vähenee ja ulkonäkö pysyy parempana. Kun pesukerrat ja pesuainemäärät vähenevät, myös ympäristön kuormittuminen vähenee. 

Tuotteiden avulla kodin puhtaanapito on helppoa ja tehokasta! 

Suomalaisen kehitystyön tulos

Avalon®-tuotteet ovat kotimaista huipputeknologiaa! 

Tuotteet ovat syntyneet teollisuuden tarpeista lähteneen yli 15 vuoden kehitystyön ja suomalaisen teknologiaosaamisen tuloksena. Nyt tämä kehitystyön tulos on saatu myös kotitalouksien käyttöön!

Lukuiset tutkimukset osoittavat, että Avalon®-tuotteita käyttäessä pinnat pysyvät paremmassa kunnossa, puhdistustulos on parempi, hygieniataso on korkeampi ja sekä puhdistukseen käytetty aika että kemikaalien tarve vähenevät. 

Avalon®-tuotesarjasta löytyy kodin perus-puhdistusaineen lisäksi omat tuotteensa lasille ja rosterille. Lisäksi tuotesarjaan kuuluu autoille ja veneille tarkoitetut puhdistusaineet. 

Ota yhteyttä! 

Keijo Petäjäjärvi, toimitusjohtaja, 044 978 0147

Lue lisää Avalon-tuotteista http://ensiotec.fi/

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs