Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Yrittämisen ILO – Elämyksiä moneen makuun

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yrittämisen ILO – Elämyksiä moneen makuun

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2014 klo 08:07
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ainutlaatuisuutta ja yhdessä tekemistä tuodaan näyttävästi esille jo toisen kerran Yrittämisen ILO -tapahtumalla Yrittäjän päivänä 5.9.2014 Kuusankoskitalossa.

Mahdollisuus verkostoitumiseen Kymikontaktissa - Uusia kontakteja, kumppaneita tai asiakkaita

Kouvolan nuorkauppakamari toteuttaa Kymikontakti-yritystapahtuman 5.9. klo 10–12.45 Kuusankoskitalolla Yrittämisen ILO -tapahtuman yhteydessä. Kymikontakti tarjoaa yrityksille ja julkisille toimijoille erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen.
Mukaan mahtuu sata ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä ja tapahtuma on tänä vuonna maksuton! Ilmoittautuminen on avautunut osoitteessa www.kymikontakti.fi

Yrittämisen ILO -blogi

Yrittämisen ILO -blogi kertoo kiinnostavista yrityksistä, ihmisistä ja ilmiöistä maakunnassamme.
Blogi löytyy osoitteesta www.yrittamisenilo.fi

Yrittämisen ILO -tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, koordinoijana Uutta Elinvoimaa -hanke. Hanketta rahoittavat Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Manner-Suomen ESR-ohjelma, Kouvolan kaupunki ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu. Hankkeen päätoteuttaja on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Kouvolan seudun ammattiopisto/Kouvolan kaupunki.

Tapahtumaa toteuttavat lisäksi mm. Kymen Yrittäjät paikallisyhdistyksineen, Kymenlaakson kauppakamari, Kouvolan nuorkauppakamari, Kouvola Innovation, Kouvolan Aikuiskoulutuskeskus, Kouvolan seudun ammattiopisto, Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, Lappeenrannan teknillinen yliopisto ja Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy. Lisäksi valmisteluun ja järjestelyihin osallistuu joukko seutumme yrityksiä ja yrittäjyyshenkisiä ihmisiä.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
projektipäällikkö Sanna Heimonen
P. 044 702 8960
etunimi.sukunimi@kyamk.fi
www.yrittamisenilo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs