Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Yllätetään yhteiskunta Grand JAM ideamonistamo Espooseen

Yllätetään yhteiskunta

Yllätetään yhteiskunta Grand JAM ideamonistamo Espooseen

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2015 klo 07:09
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

 

Espoo on valittu 4.6.2015 järjestettävän Yllätetään yhteiskunta Grand JAM ideamonistamon tapahtumapaikaksi, sillä kaupunki haluaa olla vahvasti mukana synnyttämässä koko Suomeen uutta ja merkittävää kiihdyttäjää. Espoon strategiaan kuuluu oleellisesti ihmisten yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja asukkaiden mahdollisuus vaikuttaa suoraan heitä koskeviin asioihin. Pääkaupunkiseudulla  – myös Espoossa – on parhaillaan menossa useita mielenkiintoisia kokeiluja, joissa Yllätetään yhteiskunta -ideoita viedään käytäntöön. Ideamonistamon tapahtumapaikaksi on valittu Espoon Kulttuurikeskus.

 

"Yllätetään yhteiskunta Grand JAM ideamonistamo on loistava paikka tutustua täysin uudenlaisiin ideoihin ja tapoihin toimia kunnissa, siksi haluankin sinne mukaani ennakkoluulottomia kunnanjohtajia viemään niitä koko maahan. Olen itse aktiivisesti mukana päivässä ja pyrimme myös saamaan paikalle jonkun uusista ministereistä. Näin saamme mahdollisimman korkean tason tukea vaikka Lupa puhua kauniisti lapselle -idealle", sanoo Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

   

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs