Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Ylistetty kirja sote-uudistuksesta – tarjous alan vaikuttajille

Into Kustannus

Ylistetty kirja sote-uudistuksesta – tarjous alan vaikuttajille

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2015 klo 09:15
Julkaisija: Into Kustannus

Hyvät alan vaikuttajat, tämä on tarjous teille!

 

Sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamon sote-kirja HYVINVOINNIN VAKUUTUSYHTIÖ on ensimmäinen selkeä kokonaiskiteytys monimutkaisesta asiakokonaisuudesta, joka koskettaa kaikkia erityisen tärkeä kirja on kansanterveysjärjestöissä toimiville ihmisille. Kolmessa keskeisessä sote-työryhmässä vaikuttanut Heikki Hiilamo kertoo, mistä sote-uudistuksessa tarkkaan ottaen on kysymys ja avaa kulissien takana käytyjä neuvotteluja ja uudistuksen sudenkuoppia. Hiilamo tarjoaa myös suomalaisen julkisen terveydenhuollon lyhyen historian tiiviinä pakettina.

Kansanterveyslaitoksen entinen pääjohtaja, professori Jussi Huttunen ylisti julkistamistilaisuudessa kirjaa tärkeäksi ja mukaansatempaavaksi, oikeaksi makupalaksi.

Tarjoamme kirjan teille kaverihintaan 17 €/kpl Innon omasta nettikaupasta http://www.intokustannus.fi/kirja/hyvinvoinnin_vakuutusyhtio/, alennuskoodi on Terveys.

Tätä tarjousta saa mieluusti levittää jäsenillenne ja jäsenjärjestöillenne. Mielellään lähetämme myös kirjan arvostelukappaleen järjestönne lehteä varten.

Jos haluatte tilata isomman erän kirjaa, voimme myydä sitä hintaan 20 kpl tai enemmän à 15 €, 50 kpl tai enemmän à 12 €. Näistä isommista tilauksista olkaa ystävällisesti minuun suoraan yhteydessä.

Ystävällisin terveisin,

Jaana Airaksinen
Into, Meritullinkatu 21, 00170 Helsinki
045 6334495
intokustannus.fi

Into on ketterä ja ärhäkkä tietokirja- ja yleiskustantamo. Julkaisemme ajankohtaista tietoa, hillittömän kiinnostavaa kaunoa, kantaaottavia pamfletteja, laadukasta käännöskirjallisuutta ja Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä. Monet kirjoistamme ovat saatavissa myös e-kirjoina.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs