Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Yleisötilaisuus valtatie 12:n kehittämisestä välillä Hollola-Lahti

Lahden kaupunki

Yleisötilaisuus valtatie 12:n kehittämisestä välillä Hollola-Lahti

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2015 klo 15:44
Julkaisija: Lahden kaupunki

Valtatie 12:n kehittämiseksi välillä Hollola-Lahti on laadittu selvitystä, joka on pian valmistumassa. Selvitystä esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa tiistaina 12.5.2015 klo 17.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa (Kirkkokatu 31).

Työn tavoitteena on ollut selvittää, miten valtatie 12:ta voidaan kehittää niin sanotussa välivaiheessa, ennen kuin Lahden eteläinen kehätie on toteutunut. Lisäksi on tutkittu, millaiseksi väylä muodostuu, kun se muuttuu kaduksi kehätien valmistumisen myötä.

Yleisötilaisuudessa esitellään selvitystyön tavoitteita, liikennetilannetta eri tilanteissa, kehittämissuunnitelmaluonnoksia ja maankäytön kehittymistä tien läheisyydessä. Tilaisuudessa on mahdollista tutustua suunnitelmiin, esittää kysymyksiä ja antaa mielipiteensä työn viimeistelyä varten.

 

Lisätietoja hankkeesta antavat

Lahden kaupunki, suunnitteluinsinööri Tarja Tolvanen-Valkeapää
etunimi.sukunimi@lahti.fi, p. 050 398 5430

Sito Oy, suunnittelukonsultti Rauno Tuominen
etunimi.sukunimi@sito.fi, p. 040 700 7321

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs