Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Wuxista delegaatio vierailulla Lahdessa torstaina 3.9.2015

Lahden kaupunki

Wuxista delegaatio vierailulla Lahdessa torstaina 3.9.2015

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 08:48
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kiinalaisesta ystävyyskaupungista Wuxista vierailee 6 hengen valtuuskunta CPPCC Wuxi Municipal Committeen varapuheenjohtaja Huang Shiliangin johdolla Lahdessa.

Aamupäivällä kaupungintalossa järjestettävää tapaamista isännöivät kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Kari, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Jarkko Nissinen, kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta sekä yhteysjohtaja Elina Laavi. Vieraat tapaavat myös Ladec Oy:n ja ALLU Finland Oy:n edustajat ja vierailevat iltapäivällä Sibeliustalossa. Ohjelma päättyy tutustumiskäyntiin Helsingin Yliopiston ympäristötieteiden laitoksella.

Wuxin kaupunki on kutsunut Lahden kaupungin, Ladec Oy:n ja yrityselämän edustajista koostuvan valtuuskunnan vierailulle Wuxiin marraskuussa. Keskeisenä tavoitteena on edesauttaa yritysten välisiä yhteyksiä ja kauppaa, painopisteinä muotoilu- ja ympäristöosaaminen.  Ohjelmasisällöstä keskustellaan torstain tapaamisen yhteydessä.

Delegaatio jatkaa matkaansa Suomesta Unkariin, jossa Wuxin ystävyyskaupunki on Szarvas.

 

Lisätietoja:

kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, 050 63895

Lahti ja Wuxi solmivat ystävyyskaupunkisuhteen v. 2011.

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs