Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » WSP:n Jari Kaukonen ISTT:n hallitukseen ensimmäisenä suomalaisena jäsenenä

WSP

WSP:n Jari Kaukonen ISTT:n hallitukseen ensimmäisenä suomalaisena jäsenenä

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2015 klo 11:47
Julkaisija: WSP

ISTT (The International Society for Trenchless Technology) on nimittänyt Suomen yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan RI Jari Kaukosen kansainvälisen kattojärjestönsä ISTT:n ensimmäiseksi suomalaiseksi jäseneksi. Nimitys astui voimaan ISTT:n kokouksessa Madridissa lokakuussa 2014. Suomalaisen jäsenen nimitys hallitukseen on ensimmäinen koko ISTT:n 30-vuotisen historian aikana.

WSP:n Kaukonen toimii päivätyössään WSP Infra-yksikön johtajana. WSP lukeutuu Suomen johtaviin rakennusalan suunnittelu- ja konsulttiyrityksiin.

”Tuon hallitukseen pitkäaikaista kaivamattoman tekniikan kokemusta ja osaamista. Olenhan tehnyt ensimmäiset sujutukset jo vuonna 1982. Olen myös ollut kansallisen järjestön FiSTT:n yhdistystoiminnassa mukana sen perustamisesta vuodesta 1999 lähtien, joten nimitykseni oli luontainen jatkumo vaikuttamiselle. Hallitusjäsenyys tukee myös työtäni WSP:llä, joka tunnetaan monialaisena vaativien kohteiden suunnittelijana”, Jari Kaukonen sanoo.

Suomen FiSTT (Finnish Society for Trenchless Technology) keskittyy rakenteita rikkomattoman rakentamisen ja saneerauksen tietämyksen edistämiseen. Yhdistyksen tunnetuimmat tapahtumat alalla ovat joka toinen vuosi järjestettävä kansallinen vuosikonferenssi sekä asiantuntijana toimiminen alan säädöksiä ja ohjeistuksia laadittaessa.

Viimeisen vuoden aikana FiSTT on toiminut asiantuntijana muun muassa Ympäristöministeriön vetämän viemäreiden laatuohjeistuksen laadinnan ohjausryhmässä. Paraikaa se työskentelee Liikennevirastolle laadittavien teiden alitusten lupaohjeistuksen ohjausryhmässä. FiSTT on myös tehnyt aloitteen kansainvälisen konferenssin saamiseksi Suomeen vuonna 2018.

Kattojärjestö ISTT:ssä on jäsenenä 27 kansallista yhdistystä, jotka edustavat 32 eri maata. Suomalaisessa FiSTT:ssä on yritys-/yhteisöjäseniä 44 kpl, sekä henkilöjäseniä 10 kpl.

  

Lisätietoja:

 

johtaja, Infra, Jari Kaukonen, puh. 0400 843 951, jari.kaukonen@wspgroup.fi

Liitetiedostot

WSP on monialainen suunnitteluyritys, joka tunnetaan vaativista suunnittelukohteista ja kestävistä ratkaisuista. Ydinpalvelumme ovat Yhdyskuntasuunnittelu, Kiinteistöt, Teollisuus ja Sillat. Meillä työskentelee noin 350 asiantuntijaa, ja liikevaihtomme vuonna 2013 oli 31,3 miljoonaa euroa. Asiakkaat pitävät WSP:tä ratkaisujen aktiivisena löytäjänä, jonka kanssa on helppo toimia.

Suomen WSP on osa kansainvälistä WSP:tä, jossa työskentelee 32 000 asiantuntijaa yli 500 toimistossa ympäri maailmaa. Syyskuussa 2014 WSP osti teollisuudessa ja infrassa maailman tunnustetuimpiin kuuluvan suunnittelutoimiston Parsons Brinckerhoffin. Yrityskaupan myötä lukeudumme nyt maailmaan johtaviin suunnitteluyrityksiin alallamme.

Merkittäviä kotimaisia suunnittelukohteitamme ovat Sipoon Sibbesborgin alue, Viikin matalaenergiatalo, Meilahden kolmiosairaala, Oulun Kastellin monitoimitalo, useimmat metropolialueen raideliikennehankkeet, Olkiluodon ydinvoimalaitos sekä lukuisat tuulivoimahankkeet.

Kansainvälisiä suunnitteluhankkeita WSP:llä on jo 39 maasta, esimerkiksi sellutehtaille ja voimalaitoksiin tehtyjä kattilansuunnitteluprojekteja. Vuonna 2013 voitimme kaksi merkittävää kansainvälistä siltasuunnittelukilpailua; Kruunuvuoren sillan Helsingissä ja Pont Jean-Jacques Bosc -sillan Bordeauxissa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs