Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Voi hyvin VAASALAINEN -tapahtuma järjestetään 6.10. Gerbyssä

Vaasan kaupunki

Voi hyvin VAASALAINEN -tapahtuma järjestetään 6.10. Gerbyssä

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 12:21
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin terveyden edistämisyksikkö on järjestänyt yhdessä muiden toimijoiden kanssa Voi hyvin VAASALAINEN -tapahtumia eri puolilla kaupunkia. Nyt vuorossa on Vaasan pohjoinen alue. Tapahtuma järjestetään torstaina 6.10. klo 17–20 Gerby skolanilla. Voi hyvin VAASALAINEN -tapahtumien tarkoitus on kiinnittää vaasalaisten huomio omaan terveyteen positiivisella tavalla. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on tarkoitettu kaikenikäisille.

Voi hyvin VAASALAINEN -tapahtumia on järjestetty Sundomissa, Vähässäkyrössä, Ristinummella ja keskustassa. Tapahtumissa on mukana useita eri järjestöjä, yhdistyksiä ja muita toimijoita. Tapahtumissa on monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille vaasalaisille.

Pelejä, terveystestejä ja koirien Match Show

Voi hyvin VAASALAINEN -tapahtumassa Gerby skolanilla on tarjolla monenlaista tekemistä, kuten askartelua, erilaisia pelejä ja virkkausta. Voit myös testauttaa verenpaineesi ja puristusvoimasi, unohtamatta mielenkiintoista kehonkoostumusmittausta. Tutustu myös vapaapalokunnan paloautoon ja kalustoon.

Vaasan koirakerho järjestää Voi hyvin VAASALAINEN -tapahtumassa koirien Match shown. Ilmoittaudu koirasi kanssa mukaan Gerby skolanilla 6.10. klo 17 mennessä. Osallistuminen maksaa 5 €/koira.

Lohikeittoa ja kahvia

Tapahtumassa on tarjolla lohikeittoa 200 ensimmäiselle. Kannattaa olla ajoissa paikalla. Lisäksi tapahtumassa on kahvi-, tee- ja mehutarjoilu. 

Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Yhteistyössä useiden tahojen kanssa

Järjestäjinä toimivat Vaasan kaupungin terveyden edistämisyksikkö yhteistyössä Gerbyn aluetoimikunnan kanssa. Tapahtumassa mukana muun muassa Gerby-Vestervik kotiseutuyhdistys, Isolahtiseura, Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen: Ikäkeskus, hammashuolto, hygieniahoitaja sekä Gerby skola, Nuorisotalo Villa Gerby, Vaasan Setlementtiyhdistys/Vestis, Pelastakaa Lapset ry, Vaasan suomalainen ja ruotsalainen seurakunta, Gerby NS, Jalkapalloseura BF -48, Vetokannaksen VPK, Vaasan Sydänyhdistys, Vaasanseudun Allergia- ja Astmayhdistys, Gerbyn Martat, Vaasan koirakerho, Gerby-Vestervik saaristoyhdistys ja Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Lisätietoja ja haastattelut:
Terveydenedistämisen koordinaattori Tarja Paikkala
puh. 040 559 2286
tarja.paikkala@vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs