Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Videokampanjaan etsitään kuntalaisten tarinoita

Lahden kaupunki

Videokampanjaan etsitään kuntalaisten tarinoita

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2015 klo 09:57
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupunki toteuttaa sarjan lyhyitä videoita, joissa esitellään Lahden ja Nastolan rajankäyntiä. 12-osaisessa Versoja-sarjassa tuodaan esiin niitä tapoja, joilla kahden kunnan asukkaat ovat tehneet yhteistyötä – kuntarajasta riippumatta.

Sarjassa esitellään joukko lahtelaisia ja nastolalaisia ihmisiä, joilla on muistoja yhdistyvistä kunnista. Noin 1-2 minuutin pituiset Versot jakavat kahden erilaiseksi mielletyn kulttuurialueen yhteisiä kokemuksia, ajatuksia ja tarinoita.

Videokampanjaan etsitään nyt kuntalaisten omia tarinoita. Rajanylittävät tarinat voivat kertoa lahtelaisen ja nastolalaisen rakkaudesta, Lahden-serkusta, Nastolan-mummosta tai vaikka kauppa- tai uintireissusta kuntarajan toiselle puolen. Omasta tarinasta voi olla yhteydessä kyläasiamies Timo Tauloon.

Versoja 2.0 -sarja julkaistaan kesällä. Videoklipit jaetaan Lahden kaupungin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
kyläasiamies Timo Taulo, p. 040 7010 633, taulo@phnet.fi

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs