Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Venäjän Rauhansäätiöltä huomionosoitukset Heikki Järvenpäälle ja Keijo Laineelle

Lappeenrannan kaupunki

Venäjän Rauhansäätiöltä huomionosoitukset Heikki Järvenpäälle ja Keijo Laineelle

Tiedote.
Julkaistu: 21.07.2016 klo 13:45
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Järvenpää sai keskiviikkona 20.7.2016 Lappeenrannan Raatihuoneella huomionosoituksen Venäjän Rauhansäätiöltä pitkäaikaisesta Suomen ja Venäjän yhteistyön edistämisestä. Vastaavan huomionosoituksen sai myös Suomi-Venäjä-Seuran Lappeenrannan osastossa pitkään puheenjohtajana toiminut Keijo Laine.

Heikki Järvenpää korosti huomionosoitusdiplomia vastaanottaessaan hyvien henkilökohtaisten suhteiden merkitystä kansojen välisessä yhteistyössä. 

– Hyvät henkilökohtaiset suhteet luovat pohjaa myös kansojen väliselle yhteistyölle. Asevarustelun lisääntyminen ja Ukrainan tapahtumat ovat lisänneet jännitteitä suurvaltojen välillä. Pakotteet ja vastapakotteet vaikuttavat kielteisesti varsinkin Kaakkois-Suomen talouteen ja olisi toivottavaa, että mahdollisimman pian päästäisiin normaaliin ja luontevaan yhteistyöhön Suomen ja Venäjän välillä. 

Venäjän Rauhansäätiö on yksi vanhimmista julkisista hyväntekeväisyysjärjestöistä Venäjällä. Rauhansäätiö haluaa edistää rauhaa ja sovintoa, demokratiaa ja ihmisoikeuksia sekä kansainvälisen yhteisön turvallisuutta.

 

KUVATEKSTI:

Venäjän Rauhansäätiön Suomen edustaja Galina Gotfrid luovutti huomionosoitusdiplomit Heikki Järvenpäälle ja Keijo Laineelle.

Kuvassa Heikki Järvenpää (vasemmalla), Keijo Laine, Lappeenrannan kaupungin viestintäjohtaja Alina Kujansivu, tulkki Marina Rantanen ja Galina Gotfrid.

 

 

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja
Heikki Järvenpää
puh. 0400 128 700
heikki.jarvenpaa@exenet.fi

 

Lappeenrannan kaupunki
Kaupunginsihteeri
Alina Kujansivu
puh. 040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

 

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs