Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Vanhan Suurtorin makasiineilla myyntiä

Turun kiinteistöliikelaitos

Vanhan Suurtorin makasiineilla myyntiä

Tiedote.
Julkaistu: 21.06.2016 klo 16:26
Julkaisija: Turun kiinteistöliikelaitos

Makasiinien kesäkausi on täydessä vauhdissa Luostarin Välikadulla, Vanhan Suurtorin kupeessa. Kaikki makasiinitilat vuokrattiin kesäksi jo alkuvuodesta, kertoo palvelupäällikkö Sami Männistö Kiinteistöliikelaitokselta. Likimain kaikki tilat on varattu myös joulusesongiksi.

Makasiinien kesän avasi toukokuussa Videofestivaali-taidetapahtuma. Samaan viikonloppuun osui ravintolapäivä, jolloin makasiineilla mutusteltiin herkullisia hodareita, Sami Männistö muistelee.

Turun kaupungin Työkeskus avasi kesämyymälänsä tänäkin vuonna makasiineille. Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11 – 17. Lisäksi makasiineilla palvelee arkipäivisin kultaseppä Mika Mäkisen paja sekä sisustusmyymälä Omainto.

Työkeskuksen johtaja Erja-Maija Roine on ollut tyytyväinen makasiinitiloihin. Työkeskuksella on suurin makasiineista käytössään ja myytävää heillä riittää. Roine korostaa tämän kesän myyntivalikoiman monipuolisuutta; tarjolla on kesäkotiin sopivia tuotteita työhaalareista ja saunatekstiileistä hyönteishotelleihin.

-Mattoja on kudottu monenmoisia, omansa keinutuoleillekin, jotka ovat nyt in. Juhannusaattona putiikki on suljettuna, mutta vielä ehtii hakea vaikka mökkituliaisia, Roine mainostaa ja kehuu miten reippaita koululaisia he saivat makasiineille kesätyöntekijöiksi.

Luostarin Välikadun loputkin makasiinit täyttyvät käsityöläisistä jokirannan ja Suurtorin lukuisten tapahtumien aikaan sekä erityisesti markkinoilla, joita ovat:

  • Keskiaikaiset markkinat 30.6.−3.7.
  • Kansainväliset suurmarkkinat 20. – 24.7.
  • Taiteiden yö Turussa to 18.8.

Yhdessä makasiinissa Forestway myy luonnontuotteita, toisessa Kuvastamo sisustustavaraa ja taidevalokuvia ja Latte Cafessa voi nauttia herkulliset kahvit.

Makasiineja vuokrataan yhdistyksille, seuroille ja yksityisille erilaisiin tapahtumiin. Tilojen peruskorjaus valmistui vuonna 2014 ja makasiinimyymälät ovat hiljalleen tulleet turkulaisille tutuiksi. Tiloissa ei ole lämmitystä, joten ne ovat omiaan kausiluonteiseen myyntiin ja tapahtumiin. Kesän ja joulun markkinat ovatkin sesonkiaikaa.

Lisätietoa: palvelupäällikkö Sami Männistö, puh. 044 907 2500

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs