Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Vanaja Capital Oy ja Life Style Invest Oy aloittivat yhteistyön

Linnan Kehitys Oy

Vanaja Capital Oy ja Life Style Invest Oy aloittivat yhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2015 klo 16:15
Julkaisija: Linnan Kehitys Oy

Vanaja Capital Oy ja Life Style Invest Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Vanaja Capital Oy menee yhtiöön vähemmistö-osakkaaksi.

Life Style Invest Oy:n toimialana on mm. suurten hankkeiden ja tapahtumien ideointi, konsultointi, koordinointi ja markkinointi. Yritystoiminta käynnistyi syyskuun alussa ja yrityksellä on jo nyt kymmenkunta erilaista hanketta työstettävänään ja osa hankkeista on jo käynnistetty. Mukana on muun muassa täysin uusia kulttuurihankkeita, joita ei ole vielä julkistettu. Yritys hakee myös vahvasti kansainvälisyyttä Aasiaan, USA:han sekä Eurooppaan.

- Vanaja Capital Oy kiinnostui yrityksestäni ja sen rahoittamisesta ja muutaman tapaamisen ja selvitysten jälkeen prosessi eteni ripeästi maaliin ja pääsimme allekirjoittamaan yhteistyösopimuksen. Olen todella tyytyväinen prosessiin Ja Vanaja Capital Oy:n toimintaan, kertoo Life Style Invest Oy:n toimitusjohtaja Mikko Vanni.

Mitä terveisiä muille kasvu-uralla oleville yrityksille?

 - ”Think big”. Tarvitaan luovuutta, intohimoa ja halua kehittää omaa liiketoimintaa uusiin ulottuvuuksiin, jotta usein hankala yrityksen alkuvaihe saadaan nopeasti ja onnellisesti ohi ja yritys kasvu-uralle, summaa Mikko Vanni ja korostaa vielä, että on tärkeä seurata valittua strategiaa ja liiketoimintasuunnitelmaa, mutta pitää silmät auki uusille mahdollisuuksille.

Miksi Vanaja Capital lähti mukaan Life Style Invest Oy:n toimintaan? 

Life Style Invest Oy mukana muun muassa kulttuurihankkeissa eri rooleissa. Tämä on Vanaja Capitalille uusi toimiala ja laajentaa näin sijoitussalkkuamme. Toivottavasti tätä erikoisosaamista tapahtumien järjestelyissä pystytään hyödyntämään myös Hämeenlinnan seudulla, iloitsee Vanaja Capital Oy:n toimitusjohtaja Juha Jekunen.

 

Lisätietoja antavat

Mikko Vanni |+ 358 400 422 751 |Life Style Invest Oy |mikko.vanni@lifestyleinvest.fi 

Juha Jekunen | +358 50 468 8398 | Vanaja Capital Oy juha.jekunen@vanajacapital.fi |www.vanajacapital.fi

 

Vanaja Capital Oy rahoittaa Hämeenlinnan työssäkäyntialueella uusia, kasvavia sekä sukupolvenvaihdos- tai omistusjärjestelyvaiheessa olevia yrityksiä. Linnan Kehitys Oy on yksi Vanaja Capital Oy:n omistajista ja hoitaa Vanaja Capital Oy:n viestinnän.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs