Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Valituksista ei estettä hyvinvointikuntayhtymälle

Lahden kaupunki

Valituksista ei estettä hyvinvointikuntayhtymälle

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2016 klo 15:57
Julkaisija: Lahden kaupunki

Hämeenlinnan hallinto-oikeus on todennut, etteivät hyvinvointikuntayhtymään kohdistuneet valitukset estä yhtymän perustamista. Täytäntöönpanosta tehtiin määräajassa kolme valitusta.

Hyvinvointikuntayhtymän toteutus käynnistettiin valituksista huolimatta. Valitukset kohdistuivat Lahden kaupunginvaltuuston 27.6.2016 päätökseen. Kaupunginhallitus on antanut lausunnot valituksiin ja nyt myös hallinto-oikeus katsoo, ettei hyvinvointikuntayhtymän täytäntöönpanolle ole estettä.

Lahden ja yhdeksän naapurikunnan yhteisen kuntayhtymän valmistelutyö on lähtenyt ripeästi liikkeelle. Tavoitteena on luoda vuoden 2017 alkuun mennessä uusi peruspalveluvetoinen hyvinvointikuntayhtymä ja uudistaa toimintatapoja ennakkoluulottomasti. Syksyn 2016 aikana valmistellaan ja osin jo toteutetaan uuden organisaation toimintaan liittyvät perusasiat. Uudistusta johtaa kuntayhtymän uusi hallitus, joka valitaan syyskuussa.

Lisätiedot
kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, 050 63 895
toimialajohtaja Mikko Komulainen, 044 716 1735

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs