Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Vaasanseudun Areenat vastaa Elisa Stadionin toiminnasta ja hallinnoinnista

Vaasan kaupunki

Vaasanseudun Areenat vastaa Elisa Stadionin toiminnasta ja hallinnoinnista

Tiedote.
Julkaistu: 30.06.2016 klo 19:57
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Kuntayhtymä Vaasanseudun Areenat vastaa 1.7.2016 alkaen Elisa Stadionin toiminnasta ja hallinnoinnista. Yhteistyösopimus on voimassa vuoden 2017 loppuun asti. Vaasan kaupunginhallituksen yleisjaosto päätti asiasta kokouksessaan 30.6.

Heinäkuun alussa voimaan astuvan yhteistyösopimuksen mukaan kuntayhtymä huolehtii stadionin toiminnasta ja kehittämisestä, yhteistyöstä, myynnistä ja markkinoinnista sekä kunnossapidosta. Se myös asettaa riittävän, resurssien mukaisen ja ammattitaitoisen henkilöstön toiminnan ylläpitämiseen.

− Kuntayhtymän valintaa yhteistyökumppaniksi puoltaa sen monien vuosien kokemus suurten liikuntapaikkarakennusten hallinnoinnista erityisesti tapahtumien ja oheistarjonnan näkökulmasta. Kuntayhtymällä on lisäksi tätä toimintaa tukeva valmis organisaatiomalli, kertoo sivistystoimenjohtaja Christina Knookala.

Tiivistä yhteistyötä kaupungin kanssa

Elisa Stadionin toiminnassa ja sen kehittämisessä tehdään tiivistä yhteistyötä kaupungin ja erityisesti liikuntapalveluiden kanssa.

− Asiakkaat, kuten urheiluseurat, ottavat aina kuitenkin ensin yhteyttä kuntayhtymään. Vakiovuorohakemukset kuntayhtymä toimittaa liikuntapalveluille, joka jakaa nämä vuorot. Kuntayhtymä myös lähettää seuroille vahvistukset, kun vuorot on viety varausjärjestelmään. Eli asiakkaalla on yksi kontaktitaho, kertoo projektipäällikkö Leena Ollila.

Elisa Stadionin toiminnan tavoitteet ja periaatteet määritellään vuosittain kaupungin talousarviossa. Sen käyttötalous muodostuu toimintatuloista ja toimintakuluista. Tuloista suuren osan tuovat ottelut ja harjoitukset, mutta myös uusien tuotekokonaisuuksien kehittämiseen ja tapahtumien hakuun panostetaan. Kulut taas tulevat esimerkiksi henkilöstön palkoista, lämmitys- ja valaistuskustannuksista, markkinoinnista sekä hallinnosta. Pitkällä aikavälillä tavoitteena on kulujen kattaminen tuloilla.

Lisätietoja antavat:

Sivistystoimen johtaja Christina Knookala, puh. 040 556 5011, christina.knookala@vaasa.fi

Talousjohtaja Jan Finne, puh. 040 568 3400, jan.finne@vaasa.fi

Projektipäällikkö Leena Ollila, puh. 040 7623 444, leena.ollila@vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs