Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Vaasa Picnic 21.7.

Vaasan kaupunki

Vaasa Picnic 21.7.

Tiedote.
Julkaistu: 18.07.2016 klo 13:20
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Vaasa Picnic on esittävien taiteiden kaupunkitapahtuma koko perheelle, jonka paikkana on Kulttuuritalo Fannyn piha(Kirkkopuistikko 34). Muusikoista, tanssijoista, runoilijoista, tarinankertojista, näyttelijöistä, taikureista, akrobaateista ja muusta esiintyvästä väestä koostuva tapahtuma järjestetään kesän jokaisena torstaina, 30.6­­­-11.8., lounasaikaan klo 11-13. Vaasa Picnic toivottaa kaikki tervetulleiksi myös tänä torstaina!

Neljäs Vaasa Picnic järjestetään torstaina 21.7. ja esiintymään saapuu laulajia, soittajia ja esiintyjiä. Tällä viikolla meille esiintyvät jälleen kesäartistit Alexander Holmlund sekä Thomas Lindell. Lavalla nähdään myös Grova Sektionen Live hiphopyhtye, jonka juuret ovat Sundomissa. Emmi Haapaniemi esittää tulkintoja pop- ja indie-musiikista. Pääsemme näkemään myös tankotanssiesityksiä Wasa Vertical Fitnessin oppilaiden sekä showryhmän esittäminä.

Vaasa Picnic tarjoaa viihdyttävän koko perheen ilmaistapahtuman, jonne voi saapua omien eväiden kanssa tai ostaa päivistä riippuen eväät paikan päältä. Sateen sattuessa esitykset siirretään sisälle Fannyn juhlasaliin. Tervetuloa!

Päiväkohtaisen ohjelman ja tarkemman aikataulun löytää osoitteista:

 

www.facebook.com/vaasapicnic/

www.facebook.com/events/1630964413792652/

 

Vaasa Picnicin järjestää Vaasan Kulttuurikeskus.

 

Lisätietoja antaa:

Olga Terentieva puh.  040 9305699

vaasapicnic@gmail.com

www.facebook.com/Vaasapicnic

www.instagram.com/Vaasapicnic

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs