Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » UUTTA ILMETTÄ REMONTIN JÄLKEEN LAHDEN UIMAHALLISSA

Lahden kaupunki

UUTTA ILMETTÄ REMONTIN JÄLKEEN LAHDEN UIMAHALLISSA

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2016 klo 14:19
Julkaisija: Lahden kaupunki

 

Lahden Uimahallin ovet avautuvat yleisölle maanantaina 19.9. klo 13.30, kun reilun vuoden ajan kestänyt remontti saadaan päätökseen. Syksyllä 60 vuotta täyttävän hallin päivitettyä ilmettä on havaittavissa jo sisääntulon jälkeen uusituissa kahviotilan pinnoissa ja kalusteissa.

Remontin aikana hallissa on myös korjattu isot betonirakenteet, poistettu asbestirakenteet allastiloista ja kellarikerroksen allastekniikka on uusittu. Näiden korjausten myötä allastilan yleisilme on valoisa ja uutta ilmettä tuovat myös uusittu valvojan koppi, ison altaan starttijakkarat ja ponnahduslauta. Pesu- ja saunatilojen uudet ratkaisut on mietitty sekä asiakkaiden että puhtaanapidon kannalta selkeiksi ja toimiviksi.

Vesiliikunnan lisäksi Lahden Uimahallissa on mahdollisuus kuntosaliharjoitteluun. Remontin yhteydessä osittain uusitut lihaskunto- sekä aerobiset laitteet tuovat uutta ilmettä kuntosaliin.

Lahden Uimahalli on kaikkein kuntalaisten monipuolinen liikuntapaikka keskellä kaupunkia. Omatoimisen liikkumisen lisäksi hallissa on tarjolla kaupungin tarjoamia ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten sekä SPORTTIKORTTIIN kuuluvia liikuntaryhmiä.Lisätietoja liikuntaryhmätarjonnasta https://www.lahti.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu

Lahden Uimhallin aukioloajat:
https://www.lahti.fi/PalvelutSite/LiikuntaSite/Documents/Uimahallit_aukiolot_syksy%202016.pdf

 

Lisätietoja
Markku Ahokas
Liikuntapalvelupäällikkö
Lahden kaupunki Liikuntapalvelut
puh. 044 416 3629

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs