Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Uusi mobiilisovellus esittelee Lahden palvelut ja kohteet

Lahden kaupunki

Uusi mobiilisovellus esittelee Lahden palvelut ja kohteet

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2015 klo 10:05
Julkaisija: Lahden kaupunki

LahtiMob-sovellus tarjoaa kätevässä paketissa tietoa kaupungin palveluista, kohteista ja tapahtumista missä ja milloin vain. Mobiililaitteeseen helposti ladattava sovellus täydentää kaupungin verkkopalvelua, ja tarjoaa mahdollisuuden esitellä palveluja uusille kohderyhmille.

LahtiMob palvelee myös liikkuvaa käyttäjää ja avaa lahtelaisuutta uudesta näkökulmasta, innostamalla tutustumaan oman lähiympäristönsä palveluihin. Mobiilisovellus opastaa käyttäjän vaivattomasti lenkkipolulle, luonnonsuojelualueelle, museoon tai vaikkapa lähimpään koirapuistoon.

Käyttäjä voi selata kohteita eri kategorioiden välillä ja lisätä kiinnostavat suosikkilistalle. LahtiMob sisältää yli 300 kaupungin kohdetta, ja sovelluksesta löytyvät mm. esittelytekstit, sijainti kartalla, puhelinnumerot ja aukioloajat. Käyttäjä näkee kartalta etäisyyden ja reittiohjeet valitsemaansa kohteeseen. Lahden kaupunki kehittää sovellusta jatkossa palautteen perusteella.

LahtiMob on maksuton ja se on saatavissa iOS- ja Android-laitteille. Sovellus hyödyntää sijaintipalvelua ja vaatii verkkoyhteyden toimiakseen. Mobiilisovellus on ladattavissa AppStoresta ja Google Play-palvelusta. LahtiMobin toteuttamisesta vastaa kaupungin viestintäpalvelut ja tekninen ratkaisu on Valu Digital Oy:n.

Lisätietoja
verkkotiedottaja Juha-Pekka Huotari, 044 416 3972

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs