Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Uudet tilat ja uusi toimintamalli – Liipolan kirjasto avasi monitoimitalo Onnissa

Lahden kaupunki

Uudet tilat ja uusi toimintamalli – Liipolan kirjasto avasi monitoimitalo Onnissa

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2015 klo 14:06
Julkaisija: Lahden kaupunki

Liipolan kirjasto avasi ovensa monitoimitalo Onnissa maanantaina 17.8. (Ostoskatu 3).

 

Muutto uusiin tiloihin osui hyvään aikaan, sillä Liipolan kirjasto täyttää 40 vuotta tiistaina 15.9.2015.

Uudessa kirjastossa on 168 m2 asiakastilaa ja aineistoa on noin 13 000 nidettä. Tällä hetkellä asiakkaiden käytössä on kaksi tietokonetta sekä monitoimilaite, jolla on mahdollista kopioida, tulostaa ja skannata. Kirjastossa käytettäväksi voi myös lainata iPadeja ja kannettavia tietokoneita.

Omatoimitekniikalla lisää aukiolotunteja

Kirjasto on auki maanantaisin ja torstaisin klo 13-19 sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-17. Syyskuussa Liipolan kirjasto varustetaan omatoimitekniikalla, joka mahdollistaa kirjaston käytön asiakkaille myös palveluaikojen ulkopuolella. Kirjastokortilla ja nelinumeroisella PIN-koodilla omatoimikirjastoa voivat käyttää 15 vuotta täyttäneet Lahden kaupunginkirjaston asiakkaat joka päivä klo 7-22. Alle 15-vuotiaat pääsevät kirjastoon huoltajan mukana. Omatoimisesti kirjastossa voi lainata ja palauttaa aineistoa automaateilla, lukea lehtiä ja käyttää tietokoneita. Liipolan kirjaston henkilökunta opastaa asiakkaita omatoimikirjaston käytössä.

 

 

Lisätietoja:

 

Vastaava kirjastonhoitaja Suvi Haikola

Jalkarannan ja Liipolan kirjastot

puh. 044 416 3229

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs