Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Työterveyspäivät pidetään ensi vuonna Tampereella alan messujen yhteydessä

Tampereen Messut

Työterveyspäivät pidetään ensi vuonna Tampereella alan messujen yhteydessä

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2015 klo 14:30
Julkaisija: Tampereen Messut

Työterveyslaitos ja Tampereen Messut Oy yhteistyöhön

Työterveyslaitos on päättänyt järjestää seuraavat Työterveyspäivät ensi vuonna 13.–14.9.2016 Tampereella. Kaksipäiväinen tapahtuma on kansainvälisten turvallisuusalan ammattimessujen EuroSafetyn, Työhyvinvointi-messujen sekä Logistiikka-messujen yhteydessä. Messut järjestetään kolmipäiväisinä 13.–15.9.2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Työterveyspäivät toteutetaan jo 62. kerran. Tapahtuma on pidetty viime vuosina Helsingissä.

Työterveyspäivät on suunnattu johtamisen, työterveyshuollon, työsuojelu- ja työturvallisuusalan sekä henkilöstön kehittämisen ammattilaisille. Tapahtuman ydinsisältöä ovat asiantuntijaseminaarit, jotka tarjoavat ajankohtaista tutkimukseen perustuvaa tietoa. Aiheet käsittelevät mm. työhyvinvointia ja työturvallisuutta, työsuojelua, työterveysyhteistyötä sekä työkyvyn, työhyvinvoinnin, talouden ja johtamisen yhteyttä.

– Haluamme tuoda Työterveyspäivät ensi vuonna Tampereelle, sillä samanaikaisesti järjestettävät kansainväliset EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut tukevat erinomaisesti tapahtumaamme. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on tuolloin koolla tuhansia alan ammattilaisia, joten tavoitamme laajasti juuri meille tärkeät kohderyhmät, kertoo johtava asiantuntija Rauno Hanhela Työterveyslaitokselta.

– Työterveyspäivät ovat perinteisesti houkutelleet noin 700 osallistujaa. Haluamme uudistaa tapahtuman konseptia ensi vuonna tarjoamalla messuvierailuihin sovitettuja osallistumispaketteja ja hakemalla yhteistyökumppaneita seminaarien järjestelyihin. Tampereella voimme tarjota osallistujille suuren ja tunnetun tapahtumakokonaisuuden ansiosta aiempaa laajemman sisällön ja uusia kontakteja, Hanhela sanoo.

Tampereella neljä tapahtumaa saman katon alla

EuroSafety eli Tampereen kansainväliset turvallisuusmessut toteutetaan ensi vuonna jo 15. kerran ja Työhyvinvointi-messut kuudennen kerran. Kokonaisuus laajenee 62. kerran pidettävillä Työterveyspäivillä ja kolmannen kerran järjestettävillä Logistiikka-messuilla.

– Hienoja uudistuksia muuten jo hyvät perinteet omaavaan tapahtumaan, joten jäsenistömme on innoissaan yhteistyöstä. Näytteilleasettajilla on erinomainen ja kustannustehokas mahdollisuus kohdata kaikki turvallisuus-, työsuojelu- ja työhyvinvointialoille tärkeät kohderyhmät yhdellä kertaa. Luvassa on merkittäviä synergiaetuja, uusia kontakteja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Tampereella on mahdollisuus saada kohtaamisille ihan uusia ulottuvuuksia ja tämä combo mahdollistaa sen, että kävijät saavat laajemman näkökulman kaikkiin työturvallisuuden osa-alueisiin samalla messuvierailulla, sanoo Suomen Työsuojelualan Yritysten Liiton puheenjohtaja Jukka Nylander.

– Tarjonta messukävijöillemme laajenee huomattavasti. Messuille kannattaa lähteä isollakin porukalla, sillä yhdellä käynnillä useampi yrityksen työntekijä tavoittaa oman työnsä kannalta olennaiset asiantuntijat ja kumppanit niin turvallisuuden, työsuojelun, työhyvinvoinnin kuin myös logistiikan saralta, sanoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-messut järjestetään 13.–15.9.2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtumakokonaisuus tuo ensi kertaa yhteen turvallisuuden, työhyvinvoinnin sekä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaiset. Tapahtumat järjestää Tampereen Messut Oy pääyhteistyökumppaneinaan Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaosto. Työterveyslaitos järjestää messujen yhteydessä 13.–14.9.2016 Työterveyspäivät.

Lisätiedot: www.eurosafety.fi, www.tyohyvinvointimessut.fi, www.logistiikkamessut.fi

Some: #EuroSafety, #Työhyvinvointi, #ttpaivat, #Logistiikka

Twitter: @TampereenMessut, @ttpaivat, @tyoterveys

Facebook: facebook.com/tampereenmessut, facebook.com/tyoterveyslaitos

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi(a)tampereenmessut.fi
Jani Maja, tuoteryhmäpäällikkö, p. 050 356 1325

Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005

Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu

Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877, @MeriTMattila

Työterveyslaitos, www.ttl.fi, etunimi.sukunimi(a)ttl.fi 
Rauno Hanhela, johtava asiantuntija, p. 040 072 5723, @RHanhela

Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto ry, www.styl.fi, puheenjohtaja(a)styl.fi 
Jukka Nylander, puheenjohtaja, p. 0400 601 426

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs